Αν λατρεύεις τη σοκολάτα γάλακτος κάνε chocolate brown nails σαν τη Δανάη Μπάρκα

Μαρία Ροδίτη
Αν λατρεύεις τη σοκολάτα γάλακτος κάνε chocolate brown nails σαν τη Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα δοκίμασε ένα από τα πιο hot color trends του φθινοπώρου στα νύχια.

Τουλάχιστον δυο φορές τον μήνα όλες επισκεπτόμαστε τη nail artist μας για να κάνουμε ένα ενημερωμένο μανικιούρ. Ενδιάμεσα, λοιπόν, στις επισκέψεις κοιτάζουμε τα trends, χαζεύουμε περιοδικά και Instagram, αλλά και τις celebrities μέχρι να καταλήξουμε στο επόμενο nail art μας.

Κάπως έτσι, ψάχνοντας κι εγώ χθες έπεσα πάνω στο νέο μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα. Τι έκανε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!»; Ένα από τα πιο hot color trends του φθινοπώρου που δεν είναι άλλο από το chocolate brown.

Glazed donut nails: Η Δανάη Μπάρκα με το πιο κομψό μανικιούρ αλλά with a twist

Αν «λιώνεις» για σοκολάτα γάλακτος κάνε το nail art της Δανάης Μπάρκα

Με ένα Instagram story – όπως συνηθίζει τελευταία- η Δανάη Μπάρκα παρουσίασε στους followers της το ολοκαίνουριο μανικιούρ της. Όπως πάντα, η 29χρονη παρουσιάστρια επέλεξε ένα minimal μανικιούρ, χωρίς υπερβολές και με κομψότητα.

barka_kafenyxia.jpg

Το σοκολατί μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα

Η Δανάη προτίμησε αυτήν τη φορά ένα από τα πιο δημοφιλή color trends του φθινοπώρου, το οποίο ήδη έχει λατρέψει και η Hailey Bieber, και αυτό δεν είναι άλλο από το σοκολατί. Το καφέ της σοκολάτας γάλακτος. Όπως βλέπεις, η παρουσιάστρια του MEGA επέλεξε την απόλυτη μονοχρωμία και δεν έκανε στα νύχια της κανένα σχέδιο. Υπέροχο και super chic δεν είναι το μανικιούρ της;

Shopping time

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις το κομψό μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα, μπορείς. Τσέκαρε την παρακάτω gallery και δες 5 σοκολατί βερνίκια νυχιών, που θα σου χαρίσουν πραγματικά υπέροχο αποτέλεσμα. Κράτα σημειώσεις για τα brands και τις αποχρώσεις και δημιούργησε το απόλυτο φθινοπωρινό nail art εντελώς μόνη σου.