Mermaid nails: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο παραμυθένιο μανικιούρ για κάθε εποχή

Μαρία Ροδίτη
Mermaid nails: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το πιο παραμυθένιο μανικιούρ για κάθε εποχή

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι nail addict και αυτήν τη φορά δοκίμασε ένα dreamy μανικιούρ που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει.

Αν υπάρχει μια Ελληνίδα celebrity που πάντα περιποιείται τα νύχια της, αυτή είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η παρουσιάστρια του «Love Island» λατρεύει να δοκιμάζει nail art αλλά και να πειραματίζεται με το σχήμα των νυχιών της. Και αυτό ακριβώς έκανε στην τελευταία επίσκεψή της στη μανικιουρίστ.

Η 34χρονη άλλαξε σχήμα στα νύχια της υιοθετώντας μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, ενώ επέλεξε το πιο dreamy μανικιούρ που υπάρχει: τα mermaid nails.

5 peachy βερνίκια νυχιών για να αντιγράψεις το nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το νέο σχήμα στα νύχια της Ηλιάνας και το παραμυθένιο μανικιούρ

Με ένα post στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε το νέο μανικιούρ της στους followers της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ θέλησε να συνδυάσει το παραμυθένιο nail art της με το ρούχο της δημιουργώντας τελικά το απόλυτο matchy matchy look. Γιατί και το μακιγιάζ της ήταν μέσα στο θέμα.

https://www.instagram.com/p/CjVQTJXMLW2

Ειδικότερα, η Ηλιάνα έκανε mermaid nails, δηλαδή λευκά νύχια με glitter σκόνη στην ίδια απόχρωση δημιουργώντας ένα ονειρικό μανικιούρ, το οποίο είναι πραγματικά ιδανικό για κάθε εποχή και για κάθε περίσταση. Όπως βλέπεις, η παρουσιάστρια/μοντέλο άλλαξε και το σχήμα στα νύχια της. Τώρα πια έχει stiletto nails, ενώ μέχρι πρότινος είχε μακριά αμυγδαλωτά νύχια.

MANIKIOUR_ILIANA.jpg

Τα mermaid nails της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα τιρκουάζ φόρεμα με κρυστάλλινες λεπτομέρειες στο πλάι, ενώ και το eye look της ήταν mermaid -σαν τα νύχια. Η Ηλιάνα ολοκλήρωσε το beauty look με nude πορτοκαλί κραγιόν δημιουργώντας μια super fresh εμφάνιση.

Mermaid nails inspo

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις ένα τόσο ονειρεμένο μανικιούρ, δοκίμασε το σχέδιο της Ηλιάνας. Για να πάρεις, όμως, κι άλλες ιδέες για mermaid nails, ρίξε μια ματιά στην gallery.

Συγκέντρωσα 5 nail art που βρήκα στο Instagram feed μου και… θα σε ενθουσιάσουν. Α! Τα screenshots μην ξεχάσεις.