Fresh & Easy! Μπορείς να κάνεις ένα διαφορετικό smoky eye μόνο με μία μπατονέτα

Fresh & Easy! Μπορείς να κάνεις ένα διαφορετικό smoky eye μόνο με μία μπατονέτα

Τα smoky eyes παραμένουν ένα από τα πιο sexy eye looks που μπορείς να κάνεις, όμως για σήμερα θέλουμε κάτι πολύ πιο fresh και μοντέρνο, και θα το κάνουμε μόνο με μία μπατονέτα και τα δάχτυλά μας.

Σάββατο σήμερα και ο καιρός δεν πρόκειται να μας πτοήσει. Περιμένουμε όλη την εβδομάδα για να ντυθούμε, να μακιγιαριστούμε και να πιούμε το ποτό μας χωρίς το άγχος του ξυπνήματος το πρωί. Καθώς λοιπόν πίναμε τον πρωινό μας καφέ, «πέσαμε» επάνω σε αυτό το μακιγιάζ από την ανοιξιάτικη πασαρέλα του οίκοι Genny…

Genny-bbt-S23-049.jpeg

Είναι ένα λιλά smoky eye, sexy και κοριτσίστικο ταυτόχρονα, το οποίο βρίσκουμε πώς είναι ό, τι πρέπει για την αποψινή βραδιά. Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με όλα μας τα φθινοπωρινά, total black outfits και είναι τόσο εύκολο να το αντιγράψουμε! Ναι είναι πράγματι πανεύκολο, και για να το κάνεις δεν θα χρειαστείς παρά μόνο τα δάχτυλά σου και μία μπατονέτα. Τα βήματα είναι απλά και θα σου τα εξηγήσουμε.

Genny-bbt-S23-101.jpeg

Beauty on a budget – 5 οικονομικές και full ενυδατικές κρέμες προσώπου

Αρχικά, περνάς με ένα δάχτυλο λίγο χρώμα από όλο σου το βλέφαρο ταμποναριστά. Δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, θα τα μουτζουρώσεις όλα στη συνέχεια. Ακόμα, είναι καλύτερα να ξεκινήσεις βάζοντας λίγο χρώμα, και στη συνέχεια να προσθέσεις. Αφού κοιταχτείς και είσαι ικανοποιημένη με την ένταση του χρώματος, περνάμε στο δεύτερο βήμα.

Με ένα καθαρό δάχτυλο (εμάς μας βολεύει ο δείκτης), ξεκίνα να «σβήνεις» το χρώμα προς το φρύδι σου. Δεν πειράζει αν γίνει υπερβολικό στην αρχή, θα τα σβήσεις όλα στη συνέχεια. Όταν καταφέρεις το blending που σε ικανοποιεί, βούτα την μπατονέτα σου σε λίγο νερό micellaire και ξεκίνα να καθαρίζεις περιμετρικά, κάτω από το φρύδι και κάτω από το μάτι σου.

Πρόσθεσε λίγη μάσκαρα και το αγαπημένο σου κραγιόν, και είσαι έτοιμη! Ναι, είναι τόσο εύκολο και μόλις το δοκιμάσεις θα ενθουσιαστείς. Όσο για την λιλά σκιά… Παρακάτω έχουμε 5 προτάσεις που μπορείς να αγοράσεις άμεσα. Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα…

New haircut - Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε το πιο κομψό κοντό καρέ ever