Beauty on a budget – 5 οικονομικές και full ενυδατικές κρέμες προσώπου

Μαρία Ροδίτη
Beauty on a budget – 5 οικονομικές και full ενυδατικές κρέμες προσώπου

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τον μισό μισθό σου για μια καλή ενυδατική κρέμα.

Ανέκαθεν υπήρχε η πεποίθηση ότι ό,τι πληρώνεις παίρνεις. Δηλαδή, ότι όσο περισσότερα χρήματα ξοδέψεις για ένα προϊόν τόσο πιο ποιοτικό και καλό θα είναι αυτό. Και αυτό εν μέρει ισχύει. Σίγουρα, όμως, δεν ισχύει για τις ενυδατικές κρέμες προσώπου, καθώς στην αγορά μπορείς να βρεις items σε πολύ καλές τιμές που να έχουν πραγματικά μεγάλη απόδοση στην επιδερμίδα σου.

Τη δύσκολη δουλειά έκανα εγώ για εσένα και μετά από έρευνα, βρήκα 5 υπέροχες κρέμες προσώπου που αφήνουν το δέρμα βελούδινο και smooth, και κοστίζουν το πολύ ως 20 ευρώ. Πριν τις ανακαλύψεις, όμως, πάμε να δούμε γιατί τελικά είναι τόσο σημαντική η ενυδάτωση της επιδερμίδας.

10 μυρωδάτες κρέμες σώματος γιατί και το φθινόπωρο η ενυδάτωση είναι must

Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση για τέλεια και υγιή επιδερμίδα

Βάζω στοίχημα ότι έχουν υπάρξει φορές που έτρεχες πρωί πρωί να ετοιμαστείς για δουλειά, γιατί έκλεισες το ξυπνητήρι και καθυστέρησες. Και κάπου μέσα στην τρεχάλα η skincare routine σου πήγε… περίπατο. Και μετά αναρωτιόσουν γιατί το δέρμα σου είναι κάπως θαμπό, ξηρό και ταλαιπωρημένο. Η έλλειψη ενυδατικής κρέμας το έκανε έτσι.

enydatwsi.jpg

Βλέπεις, οι καιρικές συνθήκες και η ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος επηρεάζουν τον επιδερμικό φραγμό μας- δηλαδή το εξωτερικό στρώμα του δέρματος, την τελευταία στιβάδα της επιδερμίδας που λέγεται κεράτινη- οπότε η ενίσχυσή του είναι άκρως απαραίτητη. Και πώς ενισχύεται; Με μια καλή ενυδατική κρέμα, που θα συγκρατεί την απαραίτητη υγρασία, άρα θα κάνει το δέρμα λαμπερό, υγιές και γεμάτο λάμψη.

Οι 5 καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου μέχρι 20€

bioten_krema.JPG

BIOTEN, SKIN MOISTURE 24H CREAM ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ, 8,07€

Ενυδατική κρέμα που προσφέρει αποτελεσματική ενυδάτωση μακράς διάρκειας αφήνοντας το δέρμα απαλό και χωρίς γυαλάδες. Η φόρμουλά της, εμπλουτισμένη με 100% φυσικό εκχύλισμα κυδωνιού, προερχόμενο από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής για να διατηρεί τα ενεργά του συστατικά, βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας στο δέρμα.

vichy_krema.JPG

VICHY, NORMADERM PHYTOSOLUTION DOUBLE CORRECTION DAILY CARE, 19,41€

Ιδανική κρέμα για λιπαρή επιδερμίδα ή επιδερμίδα με τάση ακμής. Εξυγιαίνει και διορθώνει τα σπυράκια, τα μαύρα στίγματα και τα σημάδια. Επίσης, προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος και μειώνει τους ορατούς πόρους. Τέλος, αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενδυναμώνοντας τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού ενάντια στις εξωγενείς επιθέσεις.

radiant_krema.JPG

RADIANT, 24HR CREAM SPF 15, 13,50€

Μοναδική φόρμουλα που περιέχει σύμπλεγμα πεπτιδίων που βελτιώνουν την ελαστικότητα και τον τόνο της επιδερμίδας και Βιταμίνη Ε που λειτουργεί ως πολύτιμη ασπίδα κατά των ελευθέρων ριζών και βοηθά στην αναγέννηση των δερματικών κυττάρων. Η καινοτόμα τεχνολογία ενυδάτωσης και επανόρθωσης «HYDRACONCEPT» διατηρεί την ισορροπία της υγρασίας στην επιδερμίδα, βελτιώνοντας ορατά την όψη της.

seventeen_krema.JPG

SEVENTEEN, CLEAR SKIN BALANCING & MOISTURIZING CREAM, 5,20€

Ενυδατώνει σε βάθος και χαρίζει ματ όψη, απομακρύνοντας τη γυαλάδα από τη λιπαρή επιδερμίδα.

nivea_krema.JPG

NIVEA, Ενυδατική Κρέμα Ημέρας SPF15 για Κανονική Επιδερμίδα, 7,66 €

Ενυδατική κρέμα που βοηθά στην προστασία της επιδερμίδας από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, τις οποίες έχει το ηλιακό φως, και την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, αναζωογονεί την επιδερμίδα χάρη στην ελαφριά της σύνθεση και την προστατεύει από εξωτερικές επιρροές χάρη στη βιταμίνη Ε που περιέχει.