New haircut - Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε το πιο κομψό κοντό καρέ ever

Μαρία Ροδίτη
New haircut - Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε το πιο κομψό κοντό καρέ ever

Αν αγαπήσεις το καρέ, πάντα θα γυρνάς σε αυτό. Και, μάλλον, η Χριστίνα Κοντοβά είναι αυτής της άποψης.

Αυτή η εποχή που όλες επιζητάμε την ανανέωση έχει έρθει. Λίγο που φεύγουν οι ζέστες και ο καιρός γίνεται πιο μουντός, λίγο που ξεκινούν νέες προκλήσεις στη δουλειά με την έναρξη της νέας σεζόν, κάπως όλες θέλουμε να κάνουμε και μια αλλαγή στην εμφάνισή μας. Και όπου αλλαγή στην εμφάνιση, βλέπε μαλλιά. Νόμος!

Μάλλον της ίδιας άποψης είναι και η Χριστίνα Κοντοβά, η οποία αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της και να δοκιμάσει ένα πολύ κοντό καρέ. Ίσως το πιο ωραίο καρέ που η σχεδιάστρια μόδας έχει κάνει τα τελευταία χρόνια.

Curtain cut: Το πιο μοντέρνο καρέ του φθινοπώρου σε προκαλεί να το δοκιμάσεις

Με κοντό καρέ η Χριστίνα Κοντοβά – Super chic

Μέχρι πριν 3 μέρες η Χριστίνα Κοντοβά είχε καρέ μακρύ, που έφτανε στο ύψος των ώμων. Ενόψει του φθινοπώρου, ωστόσο, μάλλον θέλησε να ανανεώσει το look της κι επισκέφθηκε το κομμωτήριo. Η επιλογή της; Το κοντό καρέ.

https://www.instagram.com/p/CjlKHTNjlrb

Η σχεδιάστρια μόδας επέλεξε το απόλυτο κούρεμα της δεκαετίας κι έκανε ένα κοντό καρέ, το οποίο ίσα που ακουμπά στους ώμους. Οι διαδικτυακοί της φίλοι; Ενθουσιάστηκαν, αφήνοντας στο post της Χριστίνας τα πιο όμορφα σχόλια για αυτήν την αλλαγή. Σε αυτό το σημείο, βέβαια, να σου πούμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 43χρονη επιλέγει το bob στα μαλλιά της. Τα τελευταία χρόνια το έχει αγαπήσει και το έχει τολμήσει σε αρκετά διαφορετικά μήκη. Από πολύ μακρύ καρέ, ως πολύ κοντό όπως αυτό που τώρα τόλμησε.

Το καρέ είναι το κούρεμα που θα είναι για πάντα στη μόδα

Σε περίπτωση που σκέφτεσαι κι εσύ να κάνεις ένα μικρό makeover στα μαλλιά, go for bob haircut. Το καρέ ήταν, είναι και θα παραμείνει το πιο κομψό κούρεμα. Κολακεύει, άλλωστε, κάθε πρόσωπο, υπάρχει ένα καρέ για όλες και είναι πολύ εύκολο στο styling.

Check την gallery και μερικές ακόμη ιδέες για καρέ, που ίσως σε βάλουν σε πειρασμό να το δοκιμάσεις.