5 μπορντό βερνίκια που θα σου χαρίσουν το luxurious μανικιούρ της Αθηνάς Οικονομάκου

Μαρία Ροδίτη
5 μπορντό βερνίκια που θα σου χαρίσουν το luxurious μανικιούρ της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ήδη μπει σε winter mood. Απόδειξη; Το μπορντό μανικιούρ της.

 

Μπορεί ο καιρός να είναι ανοιξιάτικος και έτσι να παραμείνει αυτήν την εβδομάδα, όμως ημερολογιακά έχουμε μπει για τα καλά στο φθινόπωρο. Και όσες είμαστε beauty & fashion addicts θέλουμε ακόμα πιο πολύ να έρθει ο χειμώνας, να φορέσουμε τα χοντρά κι εντυπωσιακά ρούχα μας, αλλά και τα σκούρα χρώματα στα looks μας.

Φαίνεται ότι η Αθηνά Οικονομάκου ήδη το έχει κάνει αυτό μιας και στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι ήταν μια… χειμερινή αποκάλυψη. Η ηθοποιός πόζαρε φορώντας ένα εντυπωσιακό κοστούμι με λαχούρια σε αποχρώσεις του καφέ με το μπορντό μανικιούρ της να ξεχωρίζει από μακριά. Γιατί; Διότι ήταν απλά υπέροχο.

Barbiecore και στα νύχια; Η Αθηνά Οικονομάκου λέει «ναι»

Η Αθηνά Οικονομάκου με luxurious μπορντό μανικιούρ

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι γνωστή για τη λατρεία της στα απλά μανικιούρ. Δεν επιλέγει σχεδόν ποτέ εξεζητημένα σχέδια στα νύχια και είναι fan των milky white nails. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, και για το ταξίδι της στη Γαλλία επέλεξε ένα άκρως χειμερινό και εντυπωσιακό χρώμα για το μανικιούρ της: το μπορντό.

Όπως βλέπεις στις φωτογραφίες, η 36χρονη ηθοποιός κι επιχειρηματίας επέλεξε τη μονοχρωμία του μπορντό με ένα εντυπωσιακό, γυαλιστερό φινίρισμα που έκανε super luxurious το μανικιούρ της. Μάλιστα, το layering με τα δαχτυλίδια της Αθηνάς απογείωσαν το nail art μετατρέποντάς το στην απόλυτη χειμερινή πρόταση.

Shopping time

Αν θέλεις κι εσύ να έχεις το μανικιούρ της Αθηνάς Οικονομάκου, μπορείς! Φυσικά, επιλέγοντας ένα βερνίκι σε βαθιά μπορντό απόχρωση που θα κολακεύσει τα δάχτυλά σου ακόμα περισσότερο και θα απογειώσει τα looks σου.

Check την gallery και δες τα 5 πιο ωραία μπορντό βερνίκια που αξίζει να έχουν μια θέση στο νεσεσέρ σου.