5 sheet masks και 5 genius tips για περισσότερη ενυδάτωση και λάμψη

Μαρία Ροδίτη

Χειμώνας χωρίς beauty cocooning δεν γίνεται και beauty cocooning χωρίς sheet mask δεν υπάρχει. Εσύ ακόμα να βάλεις μία στη συλλογή σου;

Το σενάριο έχει ως εξής. Επιστρέφεις κάποιο απόγευμα της εβδομάδας στο σπίτι, είσαι μόνη, κλείνεις κινητό, κατεβάζεις σταθερό, περπατάς ξυπόλητη και έχεις επιτέλους τον χρόνο για beauty cocooning. Για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, να κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο, να ανάψεις κεριά και να βάλεις μουσική. Μέσα σε όλη αυτήν την ιεροτελεστία- εννοείται- δεν λείπει το skincare: δηλαδή ο σωστός καθαρισμός, το scrub και η μάσκα.

Και ακριβώς στο τελευταίο βήμα θέλω να σταθούμε. Στη μάσκα. Η αλήθεια είναι πως λατρεύω τις sheet masks όσο τίποτε άλλο. Και υπάρχει λόγος. Πρώτον, δεν χρειάζεται να λερώνω τα χέρια μου με μια συμβατική μάσκα και δεύτερον αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη δροσιά. Αλήθεια, εσύ έχεις δοκιμάσει; Παρακάτω, πάντως, σου έχω 5 φανταστικές sheet masks, αλλά και όλα τα tips για να λάμψει περισσότερο η επιδερμίδα σου.

10 μάσκες ομορφιάς για να κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό το φθινοπωρινό cocooning

5 sheet masks που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου

THE BODY SHOP, Edelweiss Serum Concentrate Sheet Mask

Με περιεκτικότητα 99% σε συστατικά φυσικής προέλευσης, η μάσκα αναδόμησης Edelweiss Serum Concentrate Sheet Mask φροντίζει την επιδερμίδα και ενισχύει τη φυσική της λάμψη μόλις σε 15 λεπτά.

RITUALS, THE RITUAL OF NAMASTE HYDRATING SHEET MASK

Η ενυδατική μάσκα με βιοκυτταρίνη The Ritual of Namaste είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικό ορό με υαλουρονικό οξύ και αλόη βέρα που μαλακώνει, απαλύνει και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα.

KORRES, GREEK YOGHURT ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Μάσκα με ανάλαφρη υφή, προσφέρει ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και ενυδατώνει σε βάθος χαρίζοντας ξεκούραστη όψη.

BIOTEN, TISSUE MASK COLLAGEN

Περιέχει κολλαγόνο και προσφέρει άμεση περιποίηση στο δέρμα, κάνοντας τις λεπτές γραμμές να εμφανίζονται πιο λείες μετά τη χρήση.

AVENE, A-OXITIVE ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΜΑΣΚΑ ΛΕΙΑΝΣΗ & ΛΑΜΨΗ

Προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες, λειαίνει ρυτίδες & λεπτές γραμμές, ενυδατώνει & αναζωογονεί την επιδερμίδα και ενισχύει τη λάμψη της, εξασφαλίζοντας βέλτιστη διάχυση των συστατικών.

Tips για σωστή χρήση της sheet mask

Και αφού πάρεις μία από τις παραπάνω sheet masks πρέπει να ξέρεις και πώς να τη χρησιμοποιήσεις για μέγιστα αποτελέσματα.

-Μέχρι να καθαρίσεις το πρόσωπό σου, βάλε τη sheet mask στο ψυγείο. Θα δράσει πολύ καλύτερα στο δέρμα σου.

-Αφού την ανοίξεις, μην πετάξεις τη συσκευασία. Θα σου φανεί πολύ χρήσιμη λίγο αργότερα.

-Χρησιμοποίησε jade roller πάνω από τη sheet mask για να λειτουργήσει ακόμα περισσότερο.

-Άφησε τη μάσκα να δράσει για 15-20 λεπτά. Όχι λιγότερο, όχι περισσότερο.

-Ήρθε η ώρα… της συσκευασίας που σου είπα να μην πετάξεις. Πάρε τώρα ό,τι προϊόν έχει απομείνει μέσα στη συσκευασία και άπλωσέ το στον λαιμό, στα χέρια και στο σώμα σου με ταμποναριστές κινήσεις. Η δροσιά και η ενυδάτωση που θα νιώσεις θα είναι σε άλλο level.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης