Αυτά τα 8 προϊόντα ομορφιάς έγιναν viral στο TikTok το 2022

Μαρία Ροδίτη
Αυτά τα 8 προϊόντα ομορφιάς έγιναν viral στο TikTok το 2022

Το TikTok αποφάσισε ποιο είναι το απόλυτο lip stain, η πιο wow μάσκαρα και το καλύτερο ρουζ της χρονιάς.

Τα τελευταία δύο χρόνια το TikTok έχει γίνει εμμονή των beauty lovers και όχι άδικα. Βλέπεις, η δημοφιλής πλατφόρμα περιέχει πληθώρα videos με τα πιο genius κόλπα για το μακιγιάζ και το skincare, αλλά και προτάσεις προϊόντων ομορφιάς για τα κορίτσια που τους αρέσει να δοκιμάζουν και να ανακαλύπτουν νέες φόρμουλες.

Σκέψου απλά πώς διάφορες εταιρείες ανακοινώνουν ότι το τάδε προϊόν τους έγινε best seller. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το TikTok και τα πιο viral προϊόντα που «παίζουν» στην πλατφόρμα. Ανυπομονείς να μάθεις ποια είναι αυτά; Παρακάτω θα τα δεις και θα μπορέσεις με βάση τα χαρακτηριστικά τους να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο. Γιατί, δηλαδή, κι εσύ να μην είσαι ανάμεσα στα κορίτσια που χρησιμοποιούν τα πιο γνωστά και καλά beauty items;

Clean girl: Η τάση ομορφιάς που έγινε viral στο TikTok και κυριάρχησε στις Εβδομάδες Μόδας

Τα viral beauty items του 2022 με βάση το TikTok

chalrlotter_tilbury.JPG

BEAUTIFUL SKIN FOUNDATION, Charlotte Tilbury

Σύμφωνα με τις TikTokers, αυτό το foundation παρέχει μέτρια κάλυψη και λαμπερό φινίρισμα, που μοιάζει με τη φυσική λάμψη της υγιούς επιδερμίδας.

olaplex.JPG

Olaplex, No. 7 Bonding Hair Oil

Εμπνευσμένο από το sleek hair look της Bella Hadid, αυτό το λαδάκι μαλλιών θρέφει τα μαλλιά και χαρίζει - τι άλλο; - sleek αποτέλεσμα.

lipglow_oil.JPG

DIOR ADDICT LIP GLOW OIL

Θρέφει τα χείλη και τους χαρίζει λαμπερή αλλά και juicy υφή σε άλλο level.

anastasiabeverly.JPG

ANASTASIA BEVERLY HILLS, Brow Freeze® Styling

Διάφανο κερί που προσαρμόζεται σε όλες τις αποχρώσεις φρυδιών: σμιλεύει, τιθασεύει και αναδεικνύει το σχήμα των φρυδιών δημιουργώντας το περιποιημένο αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι.

rare_beauty.JPG

RARE BEAUTY, Soft Pinch Liquid Blush

Ένα ανάλαφρο υγρό ρουζ μακράς διαρκείας που αναμιγνύεται και «χτίζεται» με ωραίο τρόπο για μια απαλή, υγιή όψη κοκκινίσματος στα μάγουλα. Θα το βρεις και σε ματ και σε λαμπερό φινίρισμα.

essence_banana..JPG

ESSENCE, brighten up! banana powder

Η απόλυτη banana powder δημιουργεί ένα ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα, το οποίο δεν αποκαλύπτει ούτε τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αλλά ούτε και καμία άλλη ατέλεια της επιδερμίδας του προσώπου. Είναι ιδιαίτερα καλυπτική, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσεις από ένα εντελώς natural look μέχρι και ένα πιο βαρύ και επίσημο μακιγιάζ.

fenty.JPG

FENTY BEAUTY, Poutsicle Hydrating Lip Stain

Ένα προϊόν για τα χείλη που προσφέρει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα — χαρίζοντάς σου ζουμερά, ενυδατωμένα χείλη όλη την ημέρα. Η σύνθεσή του ενυδατώνει σε βάθος τα χείλη, ενώ συγχρόνως διαθέτει πρωτοποριακή ελαιώδη σύσταση σε υδαρή μορφή.

mascara.JPG

MAYBELLINE, Maybelline Lash Sensational Sky High

Η μάσκαρα που στο TikTok έχει ξεπεράσει τα 3.4 εκατομμύρια likes και όχι άδικα. Χαρίζει ανεπανάληπτο όγκο, μάκρος και καμπύλη στις βλεφαρίδες που ούτε... το φαντάζεσαι.