10 μάσκες ομορφιάς για να κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό το φθινοπωρινό cocooning

Μαρία Ροδίτη
10 μάσκες ομορφιάς για να κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό το φθινοπωρινό cocooning
Instagram: @mayellaorganics

Ο Οκτώβριος μπήκε με ζέστη, αλλά τα κρύα βράδια δεν θα αργήσουν να έρθουν. Αυτό σημαίνει ατέλειωτο cocooning, χαλάρωση στο σπίτι και -φυσικά- beauty treatment. 

Καλό μήνα! Ο Οκτώβριος μόλις μας καλωσόρισε με άκρως καλοκαιρινό σκηνικό που μας κάνει να θέλουμε να ρίξουμε την τελευταία βουτιά μας στη θάλασσα. Έτσι δεν νιώθεις κι εσύ; Παραδέξου το! Ωστόσο, από αύριο, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά και το φθινόπωρο θα κάνει την εμφάνισή του.

Τι σημαίνει αυτό; Ατέλειωτο cocooning τα βράδια στο σπίτι. Ξέρεις τι εννοώ... Άραγμα στον καναπέ, binge watching στο Netflix, κρασάκι, κεριά αναμμένα και κάπου μέσα σε όλα αυτά θα χωρέσεις μια μάσκα ομορφιάς. Γιατί cocooning χωρίς beauty treatment δεν είναι ολοκληρωμένο cocooning.

Πόση διάρκεια ζωής έχουν οι μάσκες ομορφιάς – Πότε πρέπει να τις πετάξεις

Ευθύς αμέσως, λοιπόν, θα δεις 10 υπέροχες μάσκες ομορφιάς για κάθε ανάγκη. Για ενυδάτωση και λάμψη, για σύσφιξη και αντιγήρανση, για ό,τι φανταστείς. Χρησιμοποιώντας τις 2 φορές την εβδομάδα θα δεις πραγματικά το δέρμα σου να μεταμορφώνεται. Για πάμε!

https://www.instagram.com/p/Cake89BJ9gX

10 υπέροχες μάσκες ομορφιάς για ατέλειωτο... cocooning

korres_mask.jpg

KORRES, GREEK YOGHURT PROBIOTIC SUPERDOSE ΜΑΣΚΑ

Η πρώτη μάσκα προσώπου πολλαπλής δράσης υπερενισχυμένη σε προβιοτικά από ελληνικό γιαούρτι, ένα συστατικό γνωστό από την ελληνική παράδοση για την ενυδατική του δράση. Προσφέρει άμεση δροσιά, ενυδάτωση και θρέψη ενώ διατηρεί το μικροβίωμα της επιδερμίδας για ισορροπημένο, δυνατό δέρμα με υγιή λάμψη.

youthlab_mask.jpg

YOUTH LAB., CLEANSING RADIANCE MASK

Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, προσφέροντας ήπια απολέπιση και ενεργοποιώντας την κυτταρική ανανέωση. Απομακρύνει σμήγμα και ρύπους, ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και συσφίγγει ορατά τους διεσταλμένους πόρους. Ακόμη, θα σε ανακουφίσει από κοκκινίλες και πιθανές εξάρσεις ακμής.

origins_mask.jpg

ORIGINS, GINZING GLOW-BOOSTING MASK

Φωτίζει το δέρμα άμεσα και μακροπρόθεσμα. Ενισχύει την υγρασία κατά 102%, προσφέρει τέλεια λάμψη, χαρίζοντάς σου ξεκούραστη και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα.

glamglow_mask.jpg

GLAMGLOW, YOUTHMUD GLOW STIMULATING TREATMENT

Μάσκα απολέπισης και λάμψης που επαναφέρει την υφή της επιδερμίδας και μειώνει τις λεπτές γραμμές, χαρίζοντας άμεσα αποτελέσματα σε 10 λεπτά.

apivita_mask.jpg

APIVITA, ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΓΙΛΟ

Καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει την περίσσεια σμήγματος και συσφίγγει τους πόρους. Επίσης, αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Είναι ιδανική για ανθεκτικές, λιπαρές, μεικτές επιδερμίδες.

sephora_mask.jpg

SEPHORA COLLECTION, Face Sheet Masks, Pomegranate face mask - energizing & toning

Zωντανεύει και τονώνει την επιδερμίδα χάρη στο ρόδι και στην περιεκτικότητά του σε βιταμίνες.

natura_siberica.jpg

NATURA SIBERICA, C-BERRICA TURBO ENERGY ΜΑΣΚΑ ΠΡOΣΩΠΟΥ

Τονώνει δραστικά το δέρμα και το αφήνει ενυδατωμένο ενισχύοντας τη φυσική του ελαστικότητα.

mario_badescu.jpg

MARIO BADESCU, SUPER COLLAGEN MASK

Η ιδανική μάσκα για ξηρό, θαμπό δέρμα που έχει ανάγκη από τόνωση. Περιέχει κολλαγόνο και καολίνη που βοηθά στον περιορισμό της εμφάνισης των ρυτίδων, αποκαλύπτοντας μια πιο φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

bioten_mask.jpg

BIOTEN, TISSUE MASK COLLAGEN

Αποτελεί την τέλεια λύση για το αφυδατωμένο και θαμπό δέρμα. Προσφέρει άμεση περιποίηση, κάνοντας τις λεπτές γραμμές να εμφανίζονται πιο λείες μετά τη χρήση.

nivea_mask.jpg

NIVEA, NIVEA ΜΑΣΚΑ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ 1 ΛΕΠΤΟΥ

Αποτοξινώνει την επιδερμίδα και αφαιρεί τους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες, κάνει απολέπιση και καθαρισμό σε βάθος προσφέροντας μια υγιή όψη στο πρόσωπο.