All eyes on you: 10 κρέμες ματιών για βλέμμα λαμπερό που μαγνητίζει

Μαρία Ροδίτη
All eyes on you: 10 κρέμες ματιών για βλέμμα λαμπερό που μαγνητίζει

Η ενυδάτωση είναι το παν για λαμπερό βλέμμα και μόνο μία κρέμα ματιών μπορεί να σου τη χαρίσει απλόχερα.

Μάτια. Η περιοχή του προσώπου που χρειάζεται την περισσότερη φροντίδα και που είναι η πιο ευαίσθητη από κάθε άλλο σημείο. Σκέψου απλά! Στα μάτια αποτυπώνεται η κούραση, η εξάντληση, η ταλαιπωρία, η αϋπνία. Και στα μάτια σπεύδεις όταν θέλεις να γλιτώσεις από όλα αυτά. Πώς; Με το skincare, φυσικά.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, τίποτα πιο απαραίτητο από μία κρέμα ματιών για το νεσεσέρ και τη ρουτίνα ομορφιάς σου, που θα σου χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη στο βλέμμα. Τόση που όλα τα μάτια θα είναι… καρφωμένα πάνω σου.

5 απόλυτα μυστικά για να δείχνεις ξεκούραστη από το πρωί ως το βράδυ

Πριν το shopping ας κάνουμε ένα beauty lesson για την κρέμα ματιών

Πριν πάμε για ψώνια, θέλω να σου εφιστήσω την προσοχή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείς την κρέμα ματιών. Όχι! Δεν παίρνεις απλά με το δάχτυλό σου λίγη ποσότητα και απλώνεις. Τουλάχιστον αν θες άμεσα και με διάρκεια αποτελέσματα δεν κάνεις αυτήν την κίνηση.

krema_matiwn.jpg

Η κρέμα ματιών έχει τα μυστικά της και το βασικότερο είναι το δάχτυλο με το οποίο θα την απλώσεις: ο παράμεσος. Με τον παράμεσο θα κάνεις το skincare σου, διότι αυτό το δάχτυλο έχει τη λιγότερη μυική δύναμη, τόση ώστε να μην ταλαιπωρηθεί το δέρμα κάτω από τα μάτια. Γιατί δεν ξέρω αν σου το είπα. Το δέρμα στα μάτια είναι πολύ, πολύ λεπτό. Το πιο λεπτό από οποιοδήποτε άλλο σημείο πάνω σου. Άρα και πολύ ευαίσθητο.

Shopping time

Μετά από αυτό το mini μάθημα, λοιπόν, πάμε να δούμε 10 super ενυδατικές κρέμες ματιών; Η δροσιά που θα αισθανθείς βάζοντάς τις στο δέρμα σου θα είναι ανεπανάληπτη. Extra tip: Αν θες βάλε την κρέμα σου για λίγο στο ψυγείο, ώστε να απολαύσεις περισσότερο τη δροσιά της.

esteelauder_eyecream.JPG

ESTÉE LAUDER, ADVANCED NIGHT REPAIR EYE CONCENTRATE MATRIX

Mειώνει την όψη των γραμμών σε κάθε «ζώνη» της περιοχής των ματιών και στοχεύει σε πολλαπλές ανάγκες της περιοχής των ματιών: τις γραμμές στο πόδι της χήνας, στο μεσόφρυο, κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες, την έλλειψη σφριγηλότητας, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Η περιοχή των ματιών ανανεώνεται, δείχνει πιο νεανική, φωτεινή και υγιής.

mariobadescu_eyecream.JPG

MARIO BADESCU, OLIVE EYE CREAM

Απαλή και δραστική κρέμα ματιών, ενισχυμένη με ελαιόλαδο και βούτυρο καρύδας. Προσφέρει υψηλά επίπεδα ενυδάτωσης στην πολύ ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια.

bobbibrown_eyecream.JPG

BOBBI BROWN, EXTRA REPAIR INTENSE EYE CREAM

Διαθέτει 3 φορές περισσότερο υαλουρονικό οξύ, προκειμένου να προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών, δείχνοντάς τα εμφανώς πιο ξεκούραστα.

clinique_eyecream.JPG

CLINIQUE, SMART CLINICAL REPAIR WRINKLE CORRECTING EYE CREAM

Βοηθά στην ορατή μείωση των γραμμών και των ρυτίδων, προσφέρει άμεση φωτεινότητα αλλά και ενυδάτωση που διαρκεί, καθώς και καταπράυνση.

LAROCHEPOSAY_EYECREAM.JPG

LA ROCHE POSAY, TOLERIANE DERMALLERGO ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

Καθημερινή ενυδατική, επανορθωτική φροντίδα που συνδυάζει Sphingobioma, τη νέα καινοτομία της La Roche-Posay -που βοηθά στην ομαλή λειτουργία του μικροβιώματος-, νιασιναμίδη, neurosensine -έναν ισχυρό καταπραϋντικό παράγοντα που στοχεύει στα σημάδια ερεθισμού και ευαισθησίας του δέρματος-, και ιαματικό νερό της La Roche-Posay για ενυδάτωση και ανακούφιση.

Συνέχισε στην gallery για να δεις 5 ακόμη κρέμες ματιών.