Smell stories: Τα 10 καλύτερα αποσμητικά για να είσαι μυρωδάτη όλη μέρα

Μαρία Ροδίτη
Smell stories: Τα 10 καλύτερα αποσμητικά για να είσαι μυρωδάτη όλη μέρα

Ακόμα και τον χειμώνα θα υπάρξουν στιγμές που θα ιδρώσεις. Δεν είναι μόνο «θέμα» του καλοκαιριού αυτό. Οπότε… προμηθεύσου ένα αποσμητικό για να είσαι δροσερή και μυρωδάτη από το πρωί ως το βράδυ.

Μπορεί ο καιρός να είναι φθινοπωρινός και η ζακέτα να είναι απαραίτητη το πρωί και το βράδυ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απίθανο να ιδρώσεις. Οι πολλές ώρες στον δρόμο, η θέρμανση που μπορεί να έχεις στο γραφείο και να σε αναγκάζει να φοράς κοντομάνικο μήνα Νοέμβριο, ίσως και το άγχος που μπορεί να έχεις είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που οδηγούν στην εφίδρωση.

Και τι φέρνει μαζί του ο ιδρώτας συνήθως; Κακοσμία. Oops! Αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν το θέλεις. Αντιθέτως, θέλεις να το απωθήσεις. Πώς θα γίνει αυτό; Εννοείται με τη βοήθεια ενός αποσμητικού. Αυτό είναι το hero item που πρέπει πάντα να υπάρχει στο νεσεσέρ σου και να χρησιμοποιείς μετά από κάθε μπάνιο.

aposmitiko_masxali.jpg

Πώς θα φτιάξεις φυσικό αποσμητικό που μυρίζει υπέροχα με 3 υλικά

Shopping time

Παρακάτω, λοιπόν, θα δεις 10 αποσμητικά τα οποία είναι άκρως αποτελεσματικά και είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις. Μην παραλείψεις στην επόμενη εξόρμησή σου για beauty shopping να προμηθευτείς κάποιο ή κάποια από αυτά, ώστε να είσαι κάθε μέρα, όλη μέρα μυρωδάτη και χωρίς… ανεπιθύμητους επισκέπτες.

aposmitiko_gynaikeio_bioten.JPG

BIOTEN, BIOTEN DEO 48H SPRAY HYALURONIC

Περιέχει υαλουρονικό οξύ και πρεβιοτικά φυσικής προέλευσης που βοηθούν στην ενίσχυση της φυσικής άμυνας του δέρματος και περιορίζουν τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία στην περιοχή της μασχάλης.

noxzema_gynaikeio_antiidrwtiko.JPG

NOXZEMA, SPRAY TALC 48H

Απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

nivea_rollon.JPG

NIVEA, NIVEA PEARL & BEAUTY 48H ANTI-PERSPIRANT ROLL-ON

Περιέχει πολύτιμα εκχυλίσματα μαργαριταριού για ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και απαλή επιδερμίδα και είναι αποτελεσματικό στην προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

avene_body_rollon.JPG

AVENE, ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ 24ΩΡΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Χαρίζει προστασία διάρκειας από τις οσμές και μειώνει την αίσθηση υγρασίας, χάρη στους 2 αντιβακτηριδιακούς παράγοντες και την απορροφητική του πούδρα.

rituals_spray.JPG

RITUALS, THE RITUAL OF JING ANTI-PERSPIRANT SPRAY

Ήπιο και καταπραϋντικό σπρέι, που παρέχει 24ωρη προστασία από την εφίδρωση και τις ανεπιθύμητες οσμές του σώματος. Plus: Θα ξετρελαθείς με το χαλαρωτικό άρωμα του Ιερού Λωτού και την ηρεμιστική δράση του Jujube.

korres_euaisthites_epidermides.JPG

KORRES, EQUISETUM ROLL ON ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ 24ΩΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

Με φυσικά συστατικά και εκχύλισμα Equisetum, αυτό το αποσμητικό προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τον ιδρώτα και την οσμή. Άσε που το δραστικό συστατικό bisabolol αποτρέπει τον ερεθισμό του δέρματος και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και απαλό.

vichy_rollon_eyaisthito_derma.JPG

VICHY, DEODORANT BILLE ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, που ερεθίζεται με το παραμικρό, go for this. Θα ενθουσιαστείς!

biotherm_rollon.JPG

BIOTHERM, DEO PURE NATURAL PROTECT

Ένα αποσμητικό βασισμένο σε συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς parabens και άλατα αλουμινίου, αλλά και εμπλουτισμένο με aloe vera. Τι κάνει; Προστατεύει και καταπραϋνει την ευαίσθητη επιδερμίδα της μασχάλης, αλλά κρατά μακριά και τις οσμές του ιδρώτα.

clarins_aposmitiko.JPG

CLARINS, EAU RESSOURCANTE DEODORANT

Χρησιμοποίησέ το όπως ένα Deo Spray και χαλάρωσε τις αισθήσεις σου! Εντάξει, εννοείται ότι θα προστατευθείς από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

clinique_rollon.JPG

CLINIQUE, ANTIPERSPIRANT DEODORANT ROLL ON

Υψηλής απόδοσης αποσμητικό με σύνθεση τέτοια που δεν αφήνει ίχνος λεκέδων. Παρέχει προστασία όλη την ημέρα από την υγρασία και τις οσμές που προκαλούνται από τον ιδρώτα.