Η JLo με το πιο glam πεντικιούρ της σεζόν – Μήπως να φορέσεις πέδιλα στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν;

Μαρία Ροδίτη
Η JLo με το πιο glam πεντικιούρ της σεζόν – Μήπως να φορέσεις πέδιλα στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν;

Η Jennifer Lopez σού δίνει το τέλειο nail inspo για τις γιορτές, γιατί… ποιος είπε ότι δεν πρέπει να είναι περιποιημένα και τον χειμώνα τα δάχτυλα των ποδιών μας;

Η Jennifer Lopez είναι trendsetter και αυτό κανένας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Της αρέσει κάθε σεζόν να δοκιμάζει τις τάσεις της μόδας, αλλά και τις τάσεις σε μαλλιά, μακιγιάζ και νύχια. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, λοιπόν, η 53χρονη superstar έκανε πάλι τα μαγικά της και μας έδωσε το τέλειο nail inspo.

Αυτήν τη φορά δεν επισκέφθηκε τον nail artist της μόνο για μανικιούρ, αλλά και για πεντικιούρ. Και τόλμησε ένα από τα πιο hot color trends του χειμώνα, ολοκληρώνοντας το πεντικιούρ της με μια super glam πινελιά. Πάμε να το δούμε;

Metallic nails: 10 μανικιούρ με μεταλλική υφή για να μπαίνεις σιγά-σιγά σε Xmas mood

Το γιορτινό πεντικιούρ της JLo θα σε εμπνεύσει

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα η Jennifer Lopez επισκέφθηκε τον προσωπικό της nail artist, Tom Bachik, για το εντυπωσιακό πεντικιούρ της. Τι έκανε η superstar; Επέλεξε ένα καφέ-chocolat βερνίκι και για να δώσει ένα touch of glam ολοκλήρωσε το nail look με κρύσταλλα σε χρυσή απόχρωση στο μεγάλο δάχτυλο των ποδιών.

https://www.instagram.com/p/ClZRYEnv9S2

Δεν είναι πολύ κομψό κι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα; Πραγματικά, αυτό το πεντικιούρ είναι η τέλεια επιλογή για τις γιορτές των Χριστουγέννων και για να απογειώσεις τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που θα φορέσεις στο ρεβεγιόν.

Το manicure που επέλεξε η Jennifer Lopez για να συνδυάσει το καφέ πεντικιούρ

Εννοείται πως η 53χρονη star δεν θα έφευγε από τον αγαπημένο της Tom Bachik χωρίς να έχει κάνει και μανικιούρ. Και το glam πεντικιούρ της συνδύασε με ένα «ήσυχο» mani σε glossy nude απόχρωση με τετράγωνα νύχια.

https://www.instagram.com/p/ClRQ0z6pc_2

Ο nail artist ονόμασε rich girl nails το συγκεκριμένο μανικιούρ και εμείς το ψηφίζουμε ξεκάθαρα για κάθε περίσταση. Είναι tres chic!