5 κρέμες ποδιών για τέλειο αποτέλεσμα σαν να έχεις κάνει μόλις πεντικιούρ

Μαρία Ροδίτη
5 κρέμες ποδιών για τέλειο αποτέλεσμα σαν να έχεις κάνει μόλις πεντικιούρ

Ακόμα κι αν έχεις να πας εδώ και καιρό στην πεντικιουρίστ σου για πεντικιούρ, με αυτές τις κρέμες ποδιών δεν θα φανεί… απολύτως τίποτα.

Το πεντικιούρ είναι στα φόρτε του κυρίως το καλοκαίρι. Όλες το ξέρουμε αυτό και όλες πασχίζουμε ακόμα και τελευταία στιγμή για ένα ραντεβού με τη nail artist μας. Βλέπεις, θέλουμε να είναι όμορφα και περιποιημένα τα πόδια μας όταν φοράμε σαγιονάρες και σανδάλια.

Όταν, όμως, έρχεται το φθινόπωρο και ο χειμώνας και βγαίνουν στο προσκήνιο οι μπότες και τα sneakers, κάπως αμελούμε το πεντικιούρ. Είμαι σίγουρη πως κι εσύ κάνεις κάτι παρόμοιο κι έχεις βρεθεί σε φάση που βάζεις παντόφλες μέσα στο σπίτι ή περπατάς ξυπόλητη ή θέλεις να βάλεις ένα χειμερινό πέδιλο και παθαίνεις ένα κοκομπλόκο με τα πόδια σου. Ιδανικά θα ήθελες να έχεις κάνει ένα πεντικιούρ, αλλά… it’s too late! Σε εκείνες τις περιπτώσεις, λοιπόν, έρχονται για να σε σώσουν οι κρέμες ποδιών.

Hallelujah! To απόλυτο tip για μαλακές φτέρνες απευθείας από μία ειδικό

Τι θα σου προσφέρει μια κρέμα ποδιών

Οι κρέμες ποδιών είναι ειδικά σχεδιασμένες για να μαλακώνουν τα σκληρά σημεία που δημιουργούνται συχνά στα πόδια, να απολεπίζουν, αλλά και να προσφέρουν άμεση αναζωογόνηση και ανακούφιση.

apala_podia.jpg

Σκέψου, πόσες και πόσες φορές δεν νιώθεις κουρασμένα και ταλαιπωρημένα τα κάτω άκρα σου, με σκισίματα, ρωγμές και άγριο δέρμα; Ακριβώς τότε χρειάζεσαι μια κρέμα ποδιών να σε ανακουφίζει αλλά και να ενυδατώσει τα πόδια σου κάνοντάς τα απαλά σαν μωρού και σαν να βγήκες μόλις από τη nail artist σου.

Οι 5 καλύτερες κρέμες ποδιών για τέλειο αποτέλεσμα σαν να έκανες μόλις πεντικιούρ

Παρακάτω θα βρεις 5 super ενυδατικές κι επανορθωτικές κρέμες ποδιών που πραγματικά θα θέλεις να απλώνεις στα κάτω άκρα σου ξανά και ξανά! Καλά ψώνια, girl!

frezyderm.jpg

Frezyderm, Frezyfeet Revital Cream

Θρεπτική αναπλαστική κρέμα για τα πόδια, πλούσια σε ενυδατικά και επουλωτικά συστατικά. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, αντιμετωπίζει ρωγμές και εξελκώσεις ποδιών (σκασίματα, σχισίματα) καθώς και την έντονη ξηροδερμία, ενώ παράλληλα αναδομεί την επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητα και τη δερματική υφή.

caudalie_foot_cream.jpg

CAUDALIE, Vinotherapist Foot Beauty Cream

Θρέφει και επανορθώνει τα ξηρά πόδια, ακόμα και τα σκασμένα. Μειώνει την αίσθηση τραβήγματος και την τραχύτητα για πιο απαλή και πιο ελαστική επιδερμίδα.

Συνέχισε στην gallery για να δεις 3 ακόμη κρέμες ποδιών.