10 χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση για το party, το dinner ή το πρώτο ραντεβού

Μαρία Ροδίτη
10 χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση για το party, το dinner ή το πρώτο ραντεβού

Instagram: @georgia.hodge

Αποθήκευσε ή κράτα screenshot τα χτενίσματα που σου αρέσουν για να έχεις πάντα τη λύση όταν προκύψει μια επίσημη περίσταση.

Όσο πλησιάζουμε προς τα Χριστούγεννα τόσο περισσότερα καλέσματα λαμβάνουμε. Parties, πολλά γενέθλια (εγώ ήδη έχω λάβει αρκετές προσκλήσεις μέχρι τις γιορτές), αλλά και επαγγελματικά dinners ή… πρώτα ραντεβού προκύπτουν συχνά- πυκνά. Γιατί δεν είναι μόνο το καλοκαίρι η εποχή του φλερτ. Και τον χειμώνα γίνεται «παιχνίδι». Και πρέπει να είσαι πλήρως προετοιμασμένη για κάθε περίσταση.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι εκτός από το outfit – θα το αφήσω για τη fashion editor μας, Ναταλία Κατσακιώρη, αυτό- σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση παίζει και το χτένισμα. Και αυτήν τη σεζόν super hot είναι τα χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση, τα οποία κάνουν comeback από τη δεκαετία του ’70.

Live your glam: 2 χτενίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια ιδανικά για party looks

Ψηλοί κότσοι με χωρίστρα στη μέση, αλογοουρές, ίσια ή wavy μαλλιά με εντυπωσιακά αξεσουάρ… Οι επιλογές είναι άπειρες και μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις από το πρώτο κιόλας λεπτό στο party, το dinner ή το first date με το crush σου.

Τα 10 πιο κομψά χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση

kotsos_me_frame.jpg

Instagram: @itsnicoleelise

Μεσαίου ύψους κότσος σε ίσια μαλλιά και με αφημένες τούφες γύρω από το πρόσωπο. Ό,τι πρέπει για το πρώτο ραντεβού, ειδικά αν δεν έχεις προλάβει να λουστείς.

wavy.jpg

Instagram: @matildadjerf

Wavy hair look με όγκο... Έτοιμη για party με παγιέτα ή στρας; Γιατί αυτά χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου.

https://www.instagram.com/p/COCFxTSDZZv

Τα bubbles ήρθαν για να μείνουν και αν είσαι καλεσμένη σε party με 90's διάθεση δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις αυτό το χτένισμα της Gigi Hadid. Θα μπλέξεις δύο υπέροχες εποχές (τα 70's και τα 90's) σε ένα μόνο hair look και θα μετατραπείς στην απόλυτη night queen!

alogooura.jpg

Instagram: @matildadjerf

Η απόλυτη αλογοουρά για το πρώτο ραντεβού, το πάρτι ή το επαγγελματικό dinner. Κάνε και γυριστές προς τα έξω τις άκρες (aka flip ends) για να έχεις το πιο fashion forward χτένισμα.

Ψηλός κότσος με όγκο και έντονες μπούκλες. Ό,τι πιο stylish μπορείς να επιλέξεις! Ειδικά για το first date.

Συνέχισε στην gallery και δες 5 ακόμη χτενίσματα με χωρίστρα στη μέση.