Genius! Δες πώς τα τσιμπιδάκια μπορούν να σώσουν τα μαλλιά σου από τη βροχή και την υγρασία

Genius! Δες πώς τα τσιμπιδάκια μπορούν να σώσουν τα μαλλιά σου από τη βροχή και την υγρασία

Η κατάσταση με τη βροχή και την υγρασία έχει φτάσει στο απροχώρητο, αλλά υπάρχει λύση και είναι η πιο stylish ever. Τσιμπιδάκια ftw…

Τις τελευταίες ημέρες, οι ουρανοί έχουν ανοίξει, οι δρόμοι έχουν γίνει ποτάμια και οριακά παίρνουμε τα φουσκωτά παιχνίδια παραλίας για να πάμε στο γραφείο. Οι γνώμες λοιπόν διίστανται: Οι καλοκαιρινές μπόρες των τελευταίων ημερών, μπορεί να είναι άβολες αν είσαι σε κάποιο νησί ή και ευπρόσδεκτες αν έχεις μόλις επιστρέψει στο γραφείο όπως εμείς. Ένα πράγμα στο οποίο συμφωνούμε όλοι ωστόσο είναι η κατάσταση των μαλλιών μας…

Το φριζάρισμα έχει φτάσει στο ζενίθ του, οι τούφες μας κάνουν ό, τι θέλουν, και καταλήγουμε να μοιάζουμε σα να παλέψαμε μόλις με πεινασμένα ρακούν για μία φέτα τσουρέκι στα σκουπίδια. Κάτι πρέπει να γίνει για αυτό και –δυστυχώς- οι κλασικές μας συμβουλές για το φριζάρισμα δεν αρκούν.

mallia-frizour.jpg

Rain alert: 5 tips και 5 serum ενάντια στο φριζάρισμα των μαλλιών

Μία διαφορετική λύση

Ο όγκος της βροχής και τα επίπεδα υγρασίας έχουν κερδίσει τη μάχη, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να επιστρατεύσουμε πιο δημιουργικές μεθόδους για να δείχνουμε περιποιημένες, και να μην πιάνουμε απλά κότσους κάθε μέρα. Εδώ έρχονται τα τσιμπιδάκια να σώσουν την κατάσταση.

Τα τσιμπιδάκια βλέπεις, δεν είναι απλά εργαλεία με τα οποία μαζεύουμε τις ατίθασες τούφες μας. Μπορούν να τοποθετηθούν στρατηγικά και οργανωμένα, έτσι ώστε να προσθέτουν στιλ και κράτημα στα out of control, φριζαρισμένα μαλλιά μας. Έχουμε δει τους πιο διάσημους hair stylists να τα χρησιμοποιούν με αυτό τον τρόπο στις πασαρέλες, και πολλές celebrities έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο στιλ.

ZADIG-VOLTAIRE.jpg

Hair rescue: Πώς έσωσα τα μαλλιά μου στις διακοπές, λούζοντάς τα… ανάποδα!

Αυτό θα κάνουμε λοιπόν και εμείς αυτές τις βροχερές ημέρες, μέχρι να αρχίσει πάλι η ζέστη και η γκρίνια. Ο πιο εύκολος τρόπος για να χρησιμοποιήσεις τα τσιμπιδάκια, ώστε να προστατεύσεις την εμφάνισή σου από τη βροχή και την υγρασία, είναι να τα φορέσεις σε συνδυασμό με ένα up do. Υπάρχουν όμως και τόσοι άλλοι τρόποι!

https://www.instagram.com/p/BTT0TYIlRbv

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά πανέμορφα χτενίσματα με τσιμπιδάκια, ιδανικά για τις βροχερές ημέρες που σιγά σιγά θα τελειώσουν. Το μόνο που έχεις εσύ να κάνεις, είναι να «ξεθάψεις» τα τσιμπιδάκια σου και να κάνεις ένα ακόμα scroll για να δεις τις προτάσεις μας.

#GlassHair: Το hair trend που θέλουμε να επιστρέψει και tips για να το καταφέρεις