10 sparkly αλογοουρές για να είσαι λαμπερή και τα Θεοφάνια

Μαρία Ροδίτη
10 sparkly αλογοουρές για να είσαι λαμπερή και τα Θεοφάνια
Matteo Volta/Imaxtree.com

Μεγάλη γιορτή και σήμερα! Όπου κι αν πας κάνε μια glam αλογοουρά και ξεχώρισε με την εμφάνισή σου.

Σήμερα τα Φώτα κι ο φωτισμός… Χρόνια πολλά, girl και για τη σημερινή ημέρα. Μια μέρα μεγάλης γιορτής. Φαντάζομαι πως όλο και κάπου θα είσαι καλεσμένη ή όλο και σε κάποιο χειμερινό θέρετρο θα έχεις βρεθεί μιας και η αργία αυτή δημιουργεί ένα τέλειο τριήμερο.

Αν, λοιπόν, θέλεις να απογειώσεις το αποψινό σου look, αλλά δεν ξέρεις πώς να κάνεις τα μαλλιά σου – είναι και κλειστά τα κομμωτήρια, τι να κάνουμε- σου έχω την τέλεια πρόταση: θα κάνεις αλογοουρά. Το άχαστο και πιο chic χτένισμα ever. Όχι, όμως, όποια κι όποια αλογοουρά. Παρακάτω σου έχω 10 ιδέες για να κάνεις αυτό το απλό χτένισμα πιο sparkly από κάθε άλλο.

Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τις αλογοουρές και έχει 3 τρόπους για να τις απογειώσεις

Οι 10 πιο sparkly αλογοουρές για τα Θεοφάνια

alogooura_stras.jpg

Αλογοουρά με hair accessory

Ένα ολόισιο ponytail μπορεί να είναι βαρετό μερικές φορές. Ένα ολόισιο χαμηλό ponytail, όμως, με τεράστια αγκράφα γεμάτη ασημόσκονη στο πάνω μέρος του κεφαλιού δεν θα σε αφήσει σίγουρα να περάσεις απαρατήρητη.

xrysi_steka.jpg

Αλογοουρά με χρυστή στέκα

Το χρυσό είναι ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων. Βάλε κι εσύ τη χρυσή στέκα σου στη χαμηλή αλογοουρά σου και γίνε μια hair queen.

aksesouar_stras.jpg

Αλογοουρά με διακοσμητικά λουλούδια

Matteo Volta/IMAXTREE.COM

Μια αλογοουρά με χαλαρές μπούκλες θα δώσει σίγουρα όγκο στα μαλλιά σου. Βάλε και μερικά hair accessories διάσπαρτα στα μαλλιά και την αλογοουρά και πήγαινε σε άλλο level το hair look σου.

high_ponytail.jpg

Ψηλή αλογοουρά με αξεσουάρ με στρας

Alessandro Lucioni/IMAXTREE.COM

Ακόμη και μια bad hair day να έχεις, μια ψηλή αλογοουρά σίγουρα θα σε σώσει. Και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα, αν τη στερεώσεις με ένα σκληρό κοκαλάκι γεμάτο λάμψη και στρας.

statement_goyna.jpg

Statement αλογοουρά με γούνινο scrunchie

Armando Grillo/IMAXTREE.COM

Κάνε statement χρησιμοποιώντας στην ψηλή αλογοουρά σου ένα oversized γούνινο scrunchie. Είναι τόσο χειμερινό, τόσο χριστουγεννιάτικο που... κανείς δεν θα μπορεί να πάρει το βλέμμα του από τα μαλλιά σου.

Συνέχισε στην gallery για να δεις 5 ακόμη γιορτινές αλογοουρές.