Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τις αλογοουρές και έχει 3 τρόπους για να τις απογειώσεις

Μαρία Ροδίτη
Η Κατερίνα Καινούργιου λατρεύει τις αλογοουρές και έχει 3 τρόπους για να τις απογειώσεις

Η παρουσιάστρια του ALPHA έχει αδυναμία στις αλογοουρές και 3 υπέροχες προτάσεις για όλες τις ώρες.

Αν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε μία κοκέτα στην ελληνική showbiz, αυτή θα ήταν η Κατερίνα Καινούργιου. Σπάνια θα τη δεις με φόρμα και αθλητικά, αλλά και με ατημέλητο κότσο στα μαλλιά. Γιατί πολύ απλά της αρέσει να είναι περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια.

Με ένα scroll στο προφίλ της στο Instagram αλλά και παρακολουθώντας την εκπομπή της Super Katerina στον ALPHA, θα καταλάβεις ότι η 37χρονη παρουσιάστρια έχει συγκεκριμένα μια αδυναμία: λατρεύει τα καλοχτενισμένα μαλλιά και κυρίως τις αλογοουρές. Η Κατερίνα επιλέγει πολλές φορές για τις εμφανίσεις της ένα ponytail και κάθε φορά βάζει μια πινελιά, έτσι ώστε να το κάνει διαφορετικό, ξεχωριστό.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει πώς να αναβαθμίζει και το πιο απλό half up – Ένας φιόγκος αρκεί

Εμείς βρήκαμε 3 υπέροχες αλογοουρές της Κατερίνας Καινούργιου, τις οποίες μπορείς να κάνεις όλες τις ώρες και να είσαι super chic. Eννοείται και στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Sleek αλογοουρά για sexy εμφανίσεις

1669901919869-316623015-KATKEN_SLEEK_ALOGOOURA.jpg

Στη συγκεκριμένη αλογοουρά η Κατερίνα Καινούργιου έχει τα μαλλιά της sleek, ολόισια. Έχει τυλίξει με μια τούφα μαλλιών το λαστιχάκι, ώστε να είναι super περιποιημένο το αποτέλεσμα και έχει αφήσει μερικές τούφες γύρω από το πρόσωπο, αλλά και όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Αν θες κι εσύ να κάνεις αυτήν την αλογοουρά, ίσιωσε πάρα πολύ καλά τα μαλλιά σου και χρησιμοποίησε στο τέλος ένα serum ή ένα λαδάκι για shiny εφέ. Προσοχή! Μην ξεχάσεις πριν πιάσεις στα χέρια σου το ισιωτικό να έχεις ψεκάσει τα μαλλιά με σπρέι θερμοπροστασίας.

Wavy αλογοουρά

alogooura_xalaroi_kymatismoi.jpg

Αυτή η αλογοουρά ίσως είναι και η αγαπημένη της Κατερίνας Καινούργιου. Όπως βλέπεις, η παρουσιάστρια έχει πιάσει σε μεσαίου ύψους ponytail τα μαλλιά της, στα οποία πρωτίστως έχει κάνει κυματισμούς. Τέλειο δεν είναι το hairstyle; Ιδανικό για πρωινές, αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Για να το πετύχεις, πιάσε σε 2 μεγάλες, γαλλικές πλεξούδες τα μαλλιά σου - αφού λουστείς- και κοιμήσου έτσι. Το πρωί που θα ξυπνήσεις θα έχεις κυματιστά μαλλιά και θα μπορείς να τα πιάσεις σε αλογοουρά. Διαφορετικά, επιστράτευσε το... ψαλίδι μαλλιών χρησιμοποιώντας χοντρές τούφες για να πετύχεις το wavy αποτέλεσμα που βλέπεις.

Hair accessories lover

kordela.jpg

Στη συγκεκριμένη αλογοουρά η Κατερίνα Καινούργιου έχει και πάλι κυματιστά μαλλιά, αλλά χωρίς να έχει αφήσει τούφες γύρω από το πρόσωπο. Ποιο είναι το highlight της αλογοουράς, όμως; Μα, φυσικά, η σατέν κορδέλα με την οποία έχει ολοκληρώσει το χτένισμα η παρουσιάστρια.

Τα hair accessories ήταν μεγάλη τάση τη δεκαετία του '90 και τώρα έχουν κάνει δυναμικό comeback πρωταγωνιστώντας στα hair trends της σεζόν. Και η κορδέλα είναι ό,τι πιο απλό αλλά εντυπωσιακό μπορείς να προσθέσεις στο χτένισμά σου. Ειδικά στο ponytail σου!