Τι είναι η princess pony: Όλες οι παραλλαγές της πιο glam αλογοουράς της σεζόν

Μαρία Ροδίτη
Τι είναι η princess pony: Όλες οι παραλλαγές της πιο glam αλογοουράς της σεζόν

Μη σκεφτείς glam εμφάνιση αυτόν τον χειμώνα, χωρίς μία princess pony. Εσύ θα χάσεις!

Ξέρω… Σε έχω τρελάνει στα θέματα που αφορούν glam εμφανίσεις, αλλά νομίζω πως ενδόμυχα σου αρέσει. Μας έλειψαν, άλλωστε, πολύ όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια του κορονοϊού, βαρεθήκαμε τις πρόχειρες εμφανίσεις και τις πιτζάμες, οπότε ήρθε η ώρα τώρα να τα δώσουμε όλα.

Μετά, λοιπόν, από το floating crystal eyeliner και το μακιγιάζ ματιών που σου ανέλυσα εκτενώς, ήρθε η ώρα να πιαστούμε με τις princess ponies. Τις αλογοουρές εκείνες που θα είναι ο τέλειος «συνοδός» στις party glam εμφανίσεις σου αυτόν τον χειμώνα.

4 χτενίσματα για σένα που έχεις κοντό καρέ και δεν μπορείς να πιάσεις αλογοουρά

Τι είναι η princess pony

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, όμως! Τι είναι η princess pony θα αναρωτιέσαι εύλογα. Είναι μια πολύ κομψή, ψηλή αλογοουρά, είναι sleek, γυαλιστερή και άλλοτε έχει χαλαρή μπούκλα με ωραία κίνηση, άλλοτε είναι ολόισια.

https://www.instagram.com/p/CkqoAHTLQ_9

Θυμίζει λίγο old Hollywood, αλλά συγχρόνως είναι και μοντέρνα, ενώ μπορεί να απογειωθεί και ως wet hairstyle, αν βρέξεις όχι την αλογοουρά, αλλά τα υπόλοιπα μαλλιά που έχεις πιάσει. Από το λίγο που έχεις δει ως τώρα, δεν είναι απλά τέλεια; Δεν είναι η κατάλληλη επιλογή για ένα party glam look; Ρητορικές είναι, φυσικά, οι ερωτήσεις.

Princess pony inspo - Οι πιο ωραίες πριγκιπικές αλογοουρές για να διαλέξεις

Παρακάτω σου έχω τις 10 καλύτερες princess ponytails που μπορείς να δοκιμάσεις από εδώ και στο εξής στις επίσημες και party εμφανίσεις σου. Για πάμε!

PARTY_PONY1.jpg

Πιάσε την αλογοουρά ψηλά, φτιάξε χαλαρό κυματισμό και δέσε το princess pony σου με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μαλλιών με στρας. The perfect pony!

xwristra_pony.jpg

Κάνε χωρίστρα στη μέση για να είναι bold η αλογοουρά σου και τύλιξε μια τούφα μαλλιών γύρω από το λαστιχάκι για να το κρύψεις.

princesspony2.jpg

Πιο old Hollywood... πεθαίνεις! Αν θέλεις vintage vibes στην εμφάνισή σου, δεν έχεις παρά να κάνεις faux αφέλειες και να τις τυλίξεις, αλλά και να δημιουργήσεις flipped ends, δηλαδή γυρισμένες άκρες, στο τέλος της αλογοουράς.

princesspony3.jpg

Η Karlie Kloss με την πιο κομψή princess pony. Ο χαλαρός κυματισμός από την αρχή της αλογοουράς μέχρι το τέλος είναι απλά υπέροχος.

princesspony4.jpg

Έντονες μπούκλες στην αλογοουρά και όγκος στη ρίζα των μαλλιών. Super chic!

Συνέχισε στην gallery για να δεις κι άλλες princess ponies!