MadWalk 2022: Τα 6 πιο λαμπερά beauty looks που μπορείς να αντιγράψεις τα Χριστούγεννα

Μαρία Ροδίτη
MadWalk 2022: Τα 6 πιο λαμπερά beauty looks που μπορείς να αντιγράψεις τα Χριστούγεννα

Η Τάνια Μπρεάζου, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Μαρία Σολωμού, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Έλενα Γαλύφα ξεχώρισαν με τις επιλογές τους σε μαλλιά και μακιγιάζ στο MadWalk 2022. 

Λίγο πριν υποδεχθούμε τη νέα χρονιά, το MadWalk 2022 επέστρεψε. Η γιορτή, που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (13/12) στο γήπεδο Tae Kwon Do, στο Φάληρο, όπου και συγκεντρώθηκε πλήθος celebrities – τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα και παρουσιάστριες.

Τη βραδιά παρουσίασε η Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ τα acts ήταν το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο. Σχεδιαστές μόδας και τραγουδιστές ένωσαν τις δυνάμεις τους και τα έδωσαν πραγματικά όλα στη σκηνή. Με outfits και beauty looks, βέβαια, που ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο.

Stocking stuffers gift guide: Beauty δώρα κάτω από 20€ για να βάλεις στην κάλτσα δίπλα στο τζάκι

Εμείς παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 6 πιο glam μακιγιάζ και χτενίσματα για να σου δώσουμε λίγο inspo ακόμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αλήθεια, εσύ προτιμάς αλογοουρά ή έντονες μπούκλες; Κόκκινο κραγιόν ή nude τόνους στο μακιγιάζ;

Τα 6 καλύτερα beauty looks από το MadWalk 2022

Τάνια Μπρεάζου

1671010517265-210767704-tania_breazou.jpg

Η wavy ponytail με αφέλειες της Τάνιας Μπρεάζου είναι ό,τι πιο chic μπορείς να κάνεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Όσο για το μακιγιάζ της; Είναι η επιτομή του nude chic. Επίλεξε κι εσύ σκιές σε καφέ αποχρώσεις και έντονο, μαύρο eyeliner, βάλε αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα και ολοκλήρωσε με καφέ-nude lip gloss. Αφού, βέβαια, σχηματίσεις με μολύβι το περίγραμμα των χειλιών σου για πιο juicy αποτέλεσμα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

https://www.instagram.com/p/CmJTSZJto6P

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε on stage με τις πιο epic μπούκλες ever. Θα τις πετύχεις είτε με χοντρά ρόλεϊ, είτε με χοντρό ψαλίδι μαλλιών. Και, σίγουρα, δεν θα μπορεί κανένας να πάρει από πάνω σου τα μάτια του.

Βάλια Χατζηθεοδώρου

valia_madwalk.JPG

Βλέπεις πώς και το πιο απλό, ίσιο ponytail μπορεί να απογειωθεί με bold, κόκκινο κραγιόν; Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για να εντυπωσιάσεις και η Βάλια Χατζηθεοδώρου το αποδεικνύει.

Μαρία Σολωμού

solomou_isia_mallia.jpg

Ξέχνα τη Μαρία Σολωμού με afro μαλλιά. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο red carpet του MadWalk 2022 με ολόισια, sleek μαλλιά και matchy-matchy μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις. Το sexy με το girly συνδυάστηκαν με τον πιο fashion forward τρόπο.

Έλενα Γαλύφα

elena_galifa_madwalk.jpg

Το wet ponytail της Έλενας Γαλύφα είναι too sexy to handle. Και το έχει απογειώσει με λεπτή γραμμή μαύρου eyeliner και ροζ κραγιόν με περλέ εφέ. Απλά υπέροχο το beauty look της!

Μαριέττα Χρουσαλά

xrousala_madwalk.jpg

Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν η παρουσιάστρια του MadWalk 2022 και μια από τις chic παρουσίες της βραδιάς. Στο κόκκινο χαλί η 39χρονη επέλεξε ένα πολύ κομψό makeup look με καφέ σκιά και ανοιχτό σάπιο μήλο κραγιόν, ενώ στα μαλλιά έκανε μπούκλες με χωρίστρα στο πλάι.