MadWalk 2022: Το grande beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου & όλα τα μυστικά από τον Γιάννη Σίσκο

Μαρία Ροδίτη
MadWalk 2022: Το grande beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου & όλα τα μυστικά από τον Γιάννη Σίσκο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εντυπωσίασε στο act με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον Σάκη Ρουβά και ο προσωπικός της hairstylist και makeup artist, Γιάννης Σίσκος, μιλά στο Queen.gr για όλες τις λεπτομέρειες του look.

Δεν χρειάζεται και πολύς κόπος για να εντυπωσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Έτσι κι αλλιώς διαθέτει φυσική ομορφιά. Όταν, ωστόσο, μπαίνουν στη μέση… τα μαγικά χέρια του hairstylist και makeup artist, Γιάννη Σίσκου, το look πραγματικά πάει σε άλλο level.

Έτσι συνέβη και στο MadWalk 2022, το οποίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 13/12. Το μοντέλο περπάτησε στην πασαρέλα την ώρα που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Σάκη Ρουβά και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Τόσο με το περπάτημά της όσο και με το γιορτινό και grande beauty look της, το οποίο αποτελείτο από έντονες μπούκλες και ένα super γιορτινό μακιγιάζ.

Διορθωτικό μακιγιάζ: Ο Γιάννης Σίσκος αποκαλύπτει τα μυστικά για να κρύψεις ατέλειες στο πρόσωπο

Οι λεπτομέρειες του look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τον Γιάννη Σίσκο

Όπως βλέπεις στις παρακάτω φωτογραφίες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε στα MadWalk 2022 με σφιχτές, έντονες μπούκλες, οι οποίες είχαν γιορτινή διάθεση, ακριβώς όπως και το μακιγιάζ της. Στο οποίο ο makeup artist, Γιάννης Σίσκος, είχε προσθέσει την πιο glam πινελιά: στρας στην εσωτερική γωνία του ματιού.

https://www.instagram.com/p/CmJTSZJto6P

Και για το μακιγιάζ, αλλά και για τα μαλλιά του 34χρονου μοντέλου μίλησε στο Queen.gr ο Γιάννης Σίσκος εξηγώντας πώς πέτυχε αυτό το grande και super chic αποτέλεσμα.

«Αρχικά, για να γίνει το συγκεκριμένο χτένισμα χρειάζονται πολλά μαλλιά. Πλούσια μαλλιά. Και η Ηλιάνα τα διαθέτει. Αυτά είναι τα φυσικά μαλλιά της, δεν έχουμε βάλει ούτε extensions, ούτε τίποτα. Τα πετύχαμε χρησιμοποιώντας χοντρό σίδερο σε διαφορετικές κατευθύνσεις, για όγκο στη ρίζα, αφού βέβαια πρώτα ψεκάσαμε με σπρέι θερμοπροστασίας για να αποκτήσουν και σώμα τα μαλλιά. Τέλος, τα βουρτσίσαμε για να έχουν κίνηση στην πασαρέλα... Δεν το συζητώ. Είναι ένα χτένισμα τέλειο για τις γιορτές των Χριστουγέννων», λέει στο Queen.gr ο hairstylist & makeup artist, Γιάννης Σίσκος.

Και συνεχίζει μιλώντας για το glam μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Στο μακιγιάζ χρησιμοποιήσαμε κρυσταλλάκια στην εσωτερική γωνία του ματιού, τα οποία είναι μεγάλη τάση αυτήν τη σεζόν. Αφού κολλήσαμε τις βλεφαρίδες με κόλλα – για ένταση στο βλέμμα- βάλαμε στην κόγχη του ματιού τα κρυσταλλάκια. Πάλι με κόλλα για βλεφαρίδες. Και ολοκληρώσαμε με κόκκινο κραγιόν».