Best of 2022: Τα καλύτερα προϊόντα hair & skin care που δοκιμάσαμε φέτος

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Best of 2022: Τα καλύτερα προϊόντα hair & skin care που δοκιμάσαμε φέτος

Η χρονιά κοντεύει να τελειώσει και θυμόμαστε εκείνα τα προϊόντα που βρήκαν μία μόνιμη θέση στο νεσεσέρ και το μπουντουάρ μας.

Η ομορφιά δεν έχει αρχή και τέλος. Κάθε χρόνο, τα γραφεία μας πλημμυρίζουν από νέα λανσαρίσματα και προϊόντα που έρχονται για να αλλάξουν τον τρόπο που περιποιούμαστε την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας. Πολλά από αυτά τα λατρεύουμε, άλλα απλά τα αγαπάμε, κάποια δεν μας ταιριάζουν (αν και το θέμα είναι υποκειμενικό) και μερικά βρίσκουν μία μόνιμη θέση στη ζωή μας. Για αυτά θέλουμε να σου μιλήσουμε σήμερα.

Μία ανάσα πριν υποδεχτούμε το 2023, θυμόμαστε όλα εκείνα τα προϊόντα που άλλαξαν τον τρόπο που φροντίζουμε τα μαλλιά, την επιδερμίδα και το σώμα μας. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι, το να καταλήξουμε σε ένα top 10 ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Βλέπεις, το 2022 ήταν μία πολύ καλή χρονιά για το hair & skin care. Ποια ήταν λοιπόν εκείνα τα προϊόντα που μας έκαναν να τα λατρέψουμε; Έχουμε και λέμε…

Xmas glam: 10 λάδια σώματος με glitter για λαμπερές και sexy χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις

DYSON, AIRWRAP MULTISTYLER

Ένα εργαλείο, δεκάδες δυνατότητες. Το συγκεκριμένο multistyler είναι σαν ένα «φορητό κομμωτήριο». Μπορεί να στεγνώσει, να ισιώσει, να δημιουργήσει μπούκλες αλλά και κύματα, να εξαφανίσει το φριζάρισμα… Μπορεί να μας κάνει να μοιάζουμε σα να γυρίσαμε μόλις από το κομμωτήριο, όποιος και αν είναι ο τύπος των μαλλιών μας.

ATHONITES, PROTECT AND RESCUE PRECIOUS OIL FACE AND NECK

Οι Athonites, είναι ένα brand που έφτασε στα χέρια μας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή (τον Νοέμβριο), και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο το λατρέψαμε. Από την γκάμα του ξεχωρίσαμε το πολύτιμο έλαιο για το πρόσωπο και τον λαιμό, που ενυδατώνει και θρέφει, χαρίζει λάμψη και σφρηγηλότητα, ενώ παράλληλα καταπολεμά το γήρας. Και όχι, δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας.

DOVE, ROLL-ON ORIGINAL

Το συγκεκριμένο αποσμητικό δεν είναι καινούργιο, είναι κλασικά αγαπημένο και δεν θα λείπει ποτέ από καμία λίστα με τα καλύτερα προϊόντα, γιατί πολύ απλά είναι το καλύτερο. Έχουμε όμως λόγο να το αγαπάμε διπλά, αφού στόχος του είναι να μας κάνει να νιώθουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, για ένα σημείο του σώματός μας (τη μασχάλη), το οποίο παραμελούμε και για το οποίο -συχνά- νιώθουμε ντροπή.

Santa Baby! 10 +1 προτάσεις δώρων για όλες τις γυναίκες και τα κορίτσια της ζωής σου

FILORGA, OXYGEN-GLOW CC CREAM SPF 30

Είναι η κρέμα CC-αποκάλυψη που έκανε σύσσωμο τον beauty κόσμο να «τσιρίζει». Εκτός του ότι ενυδατώνει, προστατεύει από τον ήλιο και φροντίζει την επιδερμίδα, προσδίδει την πιο φυσική αλλά εκτυφλωτική λάμψη στην επιδερμίδα. Είναι δύσκολο να περιγράψω πόσο όμορφο κάνει το δέρμα να δείχνει, θα πρέπει να την αναζητήσεις στα φαρμακεία για να το καταλάβεις μόνη σου.

FOREO, LUNA 4 BODY

Εδώ στο beauty department έχουμε μία μικρή εμμονή με το brand FOREO και μία μεγάλη εμμονή με το νέο LUNA 4 BODY. Είναι μία συσκευή καθαρισμού για το σώμα που αλλάζει τον τρόπο που κάνεις μπάνιο. Είναι ο λόγος που περνάμε ατελείωτες ώρες μέσα στη μπανιέρα, και ο λόγος που έχουμε αγαπήσει λίγο περισσότερο το σώμα μας τελευταία. Αξίζει και το τελευταίο cent.

KORRES, ΛΕΥΚΗ ΠΕΥΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΑΤΙΑ + ΧΕΙΛΗ

sssssss.jpg
Created with GIMP

Η σειρά Λευκή Πεύκη απευθύνεται σε γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και κάνει θαύματα για αυτές. Η κρέμα για τα μάτια και τα χείλη ωστόσο, μπορούμε να πούμε ότι δεν έχει ηλικία, γιατί την έχουμε αγαπήσει και εμείς. Προσφέρει όγκο και λάμψη στο βλέμμα και το περίγραμμα των χειλιών, ιδιαίτερα τις ημέρες που το πρόσωπό μας δεν είναι στα καλύτερά του (we’ve all been there).

L'OREAL PROFESSIONNEL, METAL DETOX

Τι να πρωτοπούμε για το Metal Detox. Είναι η σειρά περιποίηση μαλλιών που έλυσε το πρόβλημα το οποίο είχαμε όλες, χωρίς να ξέρουμε ότι το έχουμε: Τα μεταλλικά στοιχεία. Αποτοξινώνοντας τα μαλλιά από τα μεταλλικά στοιχεία, η σειρά Metal Detox μας έχει χαρίσει πιο γερά μαλλιά, πιο λαμπερά μαλλιά και χρώμα (για όσες βάφουν τα μαλλιά τους) απλά μοναδικό.

Η ψυχοδερματολογία, τα προβιοτικά & ακόμη 4 skincare trends θα κυριαρχήσουν το 2023

L’ORÉAL PARIS, REVITALIFT GLYCOLIC ACID PEELING TONER

Τα toners με οξέα είναι η αδυναμία μας και μας αρέσουν πολλά, όμως το συγκεκριμένο έχει εκτοπίσει από το μπουντουάρ μας όλα τα άλλα. Είναι βλέπεις μία λοσιόν απαλή αλλά αποτελεσματική, που χαρίζει από την πρώτη εφαρμογή πιο λείο και λαμπερό αποτέλεσμα στο δέρμα. Ναι, το λατρεύουμε και τελειώνουμε το ένα μπουκάλι μετά το άλλο.

LA MER, THE MICRO PEEL

Είναι luxury προϊόν που μπορεί να μας βγάζει εκτός budget, χαρίζει στο δέρμα μας όμως το πιο απίθανο αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα peeling σε μορφή διφασικού ορού, που μέσα σε λίγες ημέρες κάνει την επιδερμίδα πιο ομοιόμορφη, πιο λεία, πιο λαμπερή και πολύ πιο fresh. Είναι το απόλυτο win.

NIVEA, CELLULAR EXPERT LIFT SCULPTING SHEET MASK

Οι μάσκες που έχουμε δοκιμάσει είναι κυριολεκτικά αμέτρητες. Στη συγκεκριμένη όμως επιστρέφουμε ξανά και ξανά, και απολαμβάνουμε την αίσθηση που αφήνει στο δέρμα μας, μαζί με το αποτέλεσμα ενυδάτωσης και λάμψης. Την αγοράζουμε σε ποσότητα και προτείνουμε να κάνεις το ίδιο.

8 συμβουλές για μακιγιάζ με μεγάλη διάρκεια!