Shimmer nails: 3 βερνίκια για να κάνεις και μόνη σου το festive μανικιούρ της Δανάης Παππά

Μαρία Ροδίτη
Shimmer nails: 3 βερνίκια για να κάνεις και μόνη σου το festive μανικιούρ της Δανάης Παππά

Η Δανάη Παππά είναι το τέλειο nail inspo για εσένα που άργησες και τώρα δεν βρίσκεις ραντεβού σε nail bar. Γιατί το μανικιούρ της μπορείς να το κάνεις μόνη σου, απλώς με ένα βερνίκι.

Αυτές τις μέρες στα nail bars και στα κομμωτήρια επικρατεί ο απόλυτος πανικός. Και δικαίως. Όλες οι γυναίκες θέλουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους για να είναι όμορφες στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και για αυτό έχουν κλείσει από μέρες τα απαραίτητα beauty ραντεβού.

Μήπως εσύ δεν πρόλαβες και δεν βρίσκεις με τίποτα ούτε ένα κενό στη μανικιουρίστ σου; Σε καταλαβαίνω, αλλά μη σκας. Υπάρχει λύση. Η Δανάη Παππά έκανε το τέλειο mani που και μόνη σου μπορείς να πετύχεις στο σπίτι. Αρκεί να έχεις το κατάλληλο βερνίκι νυχιών.

Total glitter: Το λαμπερό μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα είναι η τέλεια πρόταση για τις γιορτές

Το shimmer mani της Δανάης Παππά λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Το βράδυ της Τετάρτης (21/12) η Δανάη Παππά- η αγαπημένη σου Θοδώρα από τον Σασμό- αποκάλυψε το Xmas nail art της στο Instagram. Το οποίο καθόλου δύσκολο δεν είναι να πετύχεις μόνη σου.

Η 26χρονη ηθοποιός είπε «ναι» στη λάμψη και στο shimmer με το αποτέλεσμα να είναι super chic. Όπως μπορείς να δεις στα βίντεο, η Δανάη Παππά έκανε ασημί νύχια με λάμψεις, όχι με glitter. Επέλεξε, στην ουσία, ένα shimmer ασημί μανικιούρ σε αμυγδαλωτά νύχια, κάνοντας το τέλειο nail look για τα Χριστούγεννα.

3 βερνίκια για να κάνεις copy το μανικιούρ της Δανάης Παππά

Αν κι εσύ θέλεις να αντιγράψεις το μανικιούρ της Δανάης Παππά, μπορείς να προμηθευτείς ένα από τα παρακάτω βερνίκια και να βάψεις μόνη σου τα νύχια σου. Και πίστεψέ με! Κανένας δεν θα καταλάβει ότι είναι DIY το nail art, γιατί θα είναι απλά τέλειο.

orly_shimmer.jpg

Orly - Shine

Αστραφτερό ασημί μεταλλικό που θα σου χαρίσει το απόλυτο Xmas mani!

cnd_vinylux.jpg

CND Vinylux - Silver Chrome

Υπέροχο μεταλλικό ασημί για ένα εντυπωσιακό look! Διαρκεί έως μια εβδομάδα, δε χρειάζεται base coat και δεν ξεφλουδίζει.

kiko_milano.JPG

KIKO MILANO, JOYFUL HOLIDAY GLITTER POWER NAIL LACQUER, ΑΠΟΧΡΩΣΗ 01 SILVER INFUSION

Λαμπερό ασημί βερνίκι για τα πιο festive nail art που θα δοκιμάσεις μόνη σου.