Set it, don’t sweat it! 10 + 1 sprays που φιξάρουν το μακιγιάζ σου για να μην χαλάσει από τον χορό

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Set it, don’t sweat it! 10 + 1 sprays που φιξάρουν το μακιγιάζ σου για να μην χαλάσει από τον χορό

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ξεκινά ήσυχα και τελειώνει… ξέφρενα. Για να μην ανησυχείς για το μακιγιάζ σου, έχουμε για εσένα τα sprays που θα το κρατήσουν στη θέση του όλο το βράδυ!

Ένα από τα πράγματα που παρατηρούσα πάντοτε, όποτε πηγαίναμε με την παρέα μου για πρωινό μετά το partying της Πρωτοχρονιάς, ήταν το μακιγιάζ των κοριτσιών. Σπάνια έβλεπα πρόσωπα που τα είχε αφήσει άθικτα ο ιδρώτας και ο χορός. Οι μάσκαρα είχαν «τρέξει», οι σκιές και το κονσίλερ είχαν εξαφανιστεί, το ρουζ δεν υπήρχε και τη θέση του είχε πάρει το ρόδινο χρώμα που δίνει στα μάγουλα το ποτό. Και σε εμένα το ίδιο συνέβαινε και ήταν ενδεικτικό του πόσο καλά είχαμε περάσει. Δεν ήταν όμως και το ζητούμενο.

Το μυστικό με το highlighter για να απογειώσεις το party makeup look

Καμία μας δεν ήθελε να τρώει αβγά και μπέικον πλάι στην παρέα που φλέρταρε όλο το βράδυ, με το μακιγιάζ να μοιάζει βγαλμένο από ταινία τρόμου. Σε έναν τέλειο κόσμο, το μακιγιάζ μας θα έμενε στη θέση του όλη τη νύχτα, και δεν θα αποκάλυπτε το πρώτο πρωινό φως τίποτα παραπάνω από το υπέρλαμπρο χαμόγελό μας. Αυτόν τον ιδανικό κόσμο θα φτιάξουμε μαζί φέτος, ή μάλλον… θα τον settάρουμε.

Ralph-e-Russo-bty-S20-003.jpg

Spiky bun: Πώς θα κάνεις το 90s χτένισμα που υπόσχεται να σε μετατρέψει σε Christmas queen

Υπάρχουν βλέπεις –πλέον- τα setting sprays που με ένα φσσσσστ, σταθεροποιούν το μακιγιάζ και το διατηρούν αναλλοίωτο όλο το βράδυ. Μην με ρωτάς πώς το κάνουν, δεν ξέρω, ας πούμε ότι είναι μέρος της μαγείας που έχει έτσι κι αλλιώς η Πρωτοχρονιά. Αυτό που ξέρω είναι ποια σπρέι πρέπει να προτιμήσεις και αυτά συγκέντρωσα παρακάτω. Στην gallery Που ακολουθεί, θα βρεις σπρέι που σταθεροποιούν και κάνουν πολλά ακόμα για το μακιγιάζ και την επιδερμίδα σου. Έχεις διεσταλμένους πόρους; Υπάρχει σπρέι. Έχεις θαμπή επιδερμίδα; Έχω κάτι για εσένα. Θέλεις heavy duty φιξάρισμα; Στη διάθεσή σου! Κάνε scroll και θα τα βρεις όλα… Καλά να περάσεις Queen, ίσως να σε δω σε κάποιο πρωινό της πόλης.