Spiky bun: Πώς θα κάνεις το 90s χτένισμα που υπόσχεται να σε μετατρέψει σε Christmas queen

Μαρία Ροδίτη
Spiky bun: Πώς θα κάνεις το 90s χτένισμα που υπόσχεται να σε μετατρέψει σε Christmas queen

Το spiky bun βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο και είναι το τέλειο χτένισμα για παραμονή Χριστουγέννων.

Πότε ήρθε ο Δεκέμβριος, πότε έφτασε η παραμονή Χριστουγέννων. Πραγματικά, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και πώς μεταβαίνουμε από τη μία εποχή στην άλλη. Σήμερα, λοιπόν, ήρθε αυτή η πολυπόθητη μέρα του ρεβεγιόν που θα βάλουμε τα πολύ γιορτινά μας, τα λαμπερά μας και θα ολοκληρώσουμε το look με ένα super glam χτένισμα.

Αλήθεια, εσύ έκλεισες ραντεβού στο κομμωτήριο; Αν όχι, τότε είσαι πολύ φίλη μου, γιατί κι εγώ φέτος αποφάσισα να φτιάξω μόνη μου τα μαλλιά μου (ας κάνουμε λίγη οικονομία). Και σίγουρα, δεν θα φτιάξω την κλασική, στητή μπούκλα. Θέλω κάτι πιο σύγχρονο, πιο fresh και η επιλογή μου είναι το spiky bun.

Ποιο κόκκινο; Το Viva Magenta είναι το χρώμα του 2023 και η τέλεια επιλογή κραγιόν για το ρεβεγιόν

Το spiky bun έκανε comeback από τα 90s

Τα 90s και άλλες δεκαετίες έχουν κάνει δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια. Έτσι, φέτος είδαμε πολύ το spiky bun, τόσο στα Oscars, όσο και στα Grammys. Και αυτή η «εμμονή» του red carpet δεν μπορεί παρά να γίνει και δική μας.

Nensi Dojaka - LFW September 2021

Photo by Kate Green/BFC/Getty Images

Kate Green

Την παραμονή Χριστουγέννων, άλλωστε, το glam είναι απαραίτητο και το spiky bun μπορεί να σου το χαρίσει μαζί με μία ακόμη λεπτομέρεια: με ένα λαμπερό αξεσουάρ μαλλιών. Δες, λοιπόν, παρακάτω όλα τα βήματα για να πετύχεις το spiky bun, που θα απογειώσει το sequined φόρεμά σου, το βελούδινο outfit ή το lurex σύνολό σου. Γιατί το spiky bun μπορεί να αναδείξει το κάθε look, ανεξαρτήτως στυλ και ύφους. Αυτό να μην το ξεχάσεις ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CkcBIaTDiHg

Πώς θα κάνεις μόνη σου spiky bun

Αφού λουστείς και βάλεις σπρέι θερμοπροστασίας στα μαλλιά σου, στέγνωσέ τα καλά. Μετά ίσιωσέ τα πολύ καλά, μέχρι να γίνουν εντελώς sleek. Ειδικά οι άκρες σου πρέπει να είναι εντελώς ίσιες.

Στη συνέχεια, πιάσε μια sleek αυστηρή ponytail, χώρισέ τη σε 5 τούφες και άρχισε να στριφογυρίζεις γύρω γύρω τις τούφες μέχρι να γίνει κότσος. Και, βέβαια, σταθεροποίησε με τσιμπιδάκια, αφήνοντας όμως ελεύθερες τις άκρες. Ψέκασε με λακ για να είναι φιξαρισμένες οι αιχμηρές άκρες και… that’s it!

Αν θέλεις να γίνει πολύ λαμπερό κι εντυπωσιακό το spiky bun σου, χρησιμοποίησε και hair clips. Τσιμπιδάκια με διαμαντάκια και strass ή πέρλες ή μια oversized στέκα με διακοσμητικά πετράδια. Καλά Χριστούγεννα, girl… Με υγεία και κάθε καλό.