Found it! Αυτό είναι το nude μολύβι που κάνει τα χείλη υπέροχα αλλά μοιάζει σα να μη φοράς τίποτα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Found it! Αυτό είναι το nude μολύβι που κάνει τα χείλη υπέροχα αλλά μοιάζει σα να μη φοράς τίποτα
Matteo Valle/launchmetrics.com/spotlight

Ψάχναμε το μολύβι που θα φοράμε κάθε μέρα το 2023 και βρήκαμε την τέλεια nude απόχρωση που κάνει τα χείλη απλά συγκλονιστικά, και μοιάζει σα να μη φοράς τίποτα #truestory

Το να βρεις το τέλειο κραγιόν είναι σα να ψάχνεις να βρεις το ιδανικό τζιν παντελόνι: Πολύ δύσκολο! Κάποιες αναζητούν την ιδανική κόκκινη απόχρωση και κάποιες άλλα χρώματα, όμως όλες θέλουμε το τέλειο nude για κάθε μέρα.

Zimmermann-bbt-S23-083.jpg

Με το που μπήκε η χρονιά λοιπόν, και αμέσως μόλις γυρίσαμε στο γραφείο (στις 2 του μήνα δηλαδή), ξεκινήσαμε την αναζήτηση. Είδαμε κυριολεκτικά άπειρες αποχρώσεις, και δοκιμάσαμε δεκάδες, όμως η τελειότητα ήρθε από τις πασαρέλες και πιο συγκεκριμένα από την collection SS/23 του οίκοι Zimmermann.

Zimmermann-bbt-S23-037.jpg

New Year, brand new you! Φέτος κάνουμε beauty resolutions διαφορετικά από άλλες χρονιές

Όπως βλέπεις το χρώμα στα χείλη των μοντέλων είναι ό, τι πρέπει. Είναι εκεί αλλά δεν είναι, είναι διακριτικά sex, είναι χρώμα που ταιριάζει με κάθε μακιγιάζ και περίσταση. Είναι με λίγα λόγια τέλειο... και ξέρουμε ποιο είναι!

Copy of Copy of Untitled Design - 1

Είναι το μολύβι χειλιών MAC, Lip Liner στην απόχρωση Stripdown. Ένα λαχταριστό καφέ-nude, το οποίο κολακεύει κάθε απόχρωση επιδερμίδας και μέγεθος χειλιών. Βλέπεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν χρώμα, για overlining, σαν βάση για άλλα κραγιόν αλλά κυρίως μόνο του (ίσως με λίγο lip balm) για κάθε εμφάνιση, βραδινή ή πρωινή.

Zimmermann-bbt-S23-121.jpg

Δεν χρειάζεται να σου εξηγήσουμε ότι το πήραμε εις τριπλούν, και ότι ήδη το φοράμε καθημερινά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε για το υπόλοιπο 2023. Μπορείς να το βρεις online ή στα καταστήματα MAC, και αν θέλεις ένα lip balm για να το συνοδεύσεις, έχουμε για εσένα 15 super luxurious παρακάτω. Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα ;)

Ένα εργαλείο, 4 glam χτενίσματα για κάθε περίσταση