Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέει «ναι» στο baby pink μανικιούρ αλλά όχι στην κλασική εκδοχή του

Μαρία Ροδίτη
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λέει «ναι» στο baby pink μανικιούρ αλλά όχι στην κλασική εκδοχή του

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, όμως το ροζ είναι ξεκάθαρα το χρώμα της. Το baby pink για την ακρίβεια.

 

Στις 3 Ιανουαρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Μαμά και γιος χαίρουν άκρας υγείας με την 35χρονη παρουσιάστρια ήδη να έχει κάνει το after birth mani της, το οποίο… δεν είναι σε μπλε-γαλάζια απόχρωση, όπως θα περίμενε κανείς.

Αντιθέτως, η Κωνσταντίνα είπε «ναι» στο ροζ και συγκεκριμένα στην πιο girly απόχρωση ever: στο baby pink. Δεν επέλεξε, όμως, ένα total ροζ μανικιούρ, αλλά την πιο updated-maternity εκδοχή του.

Dusty pink: Η Δανάη Παππά καλωσόρισε το 2023 με το πιο girly chic μανικιούρ

Οι λεπτομέρειες στο baby pink μανικιούρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδειξε σε Insta Story το νέο μανικιούρ της, το οποίο είναι σε baby pink απόχρωση με λεπτομέρειες από λευκό βερνίκι. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κάνει στον παράμεσο ένα... μπιμπερό, αλλά και στον δείκτη ένα μικροσκοπικό γεωμετρικό σχέδιο.

spyropoulou_manikiour.jpg

Το μανικιούρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Τα νύχια της είναι μεσαίου μήκους προς μακριά σε υπέροχο αμυγδαλωτό σχήμα, το οποίο δείχνει πιο κομψά και μακριά τα δάχτυλα, κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακό το μανικιούρ.

spyropoulou.jpg

Baby pink… shopping

Αν κι εσύ θέλεις να κάνεις το nail art της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μπορείς. Πρώτον, ενδείκνυται για κάθε εποχή – από χειμώνα μέχρι καλοκαίρι- και δεύτερον, μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι.

Αρκεί να διαλέξεις και να προμηθευτείς ένα από τα 5 παρακάτω βερνίκια που βρήκα για εσένα. Άντε, ξεκίνα το scroll!