Dusty pink: Η Δανάη Παππά καλωσόρισε το 2023 με το πιο girly chic μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Dusty pink: Η Δανάη Παππά καλωσόρισε το 2023 με το πιο girly chic μανικιούρ

Η Δανάη Παππά, η Θοδώρα από τον Σασμό, είναι nail addict και επέλεξε ένα πολύ κομψό, αλλά και κοριτσίστικο μανικιούρ για να ξεκινήσει τη νέα χρονιά.

Μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα με τον σύντροφό της για τις γιορτές, η Δανάη Παππά επέστρεψε στην Αθήνα, επέστρεψε όμως και στην αγαπημένη της beauty συνήθεια: στο μανικιούρ. Η Θοδώρα από τον Σασμό επισκέφθηκε, λοιπόν, το περασμένο Σαββατοκύριακο (7-8/01) τη nail artist της και καλωσόρισε το 2023 με το πιο girly chic mani σε ροζ απόχρωση.

Αρκετά μανικιούρ έκανες στις γιορτές – Πώς θα δυναμώσεις τα νύχια για να μη σπάνε

Το dusty pink μανικιούρ της Δανάης Παππά και η glam λεπτομέρεια

Όπως μπορείς να δεις στην παρακάτω φωτογραφία, η 26χρονη ηθοποιός επέλεξε ένα total dusty pink μανικιούρ. Δεν έκανε, δηλαδή, κάποιο σχέδιο στα νύχια, αλλά προτίμησε την απόλυτη μονοχρωμία σε ένα χρώμα που είναι κοριτσίστικο και κομψό, αλλά και σοφιστικέ συγχρόνως.

danouz_dustypink_manikiour.jpg

Το dusty pink μανικιούρ της Δανάης Παππά

Τα νύχια της η Δανάη Παππά τα άφησε για ακόμη μια φορά σε αμυγδαλωτό σχήμα- κολακεύοντας έτσι τα δάχτυλά της-, όμως απογείωσε το dusty pink mani της με μια glam λεπτομέρεια. Ποια είναι αυτή; Το μικροσκοπικό διαμαντάκι με το οποίο στόλισε κάθε νύχι της στη βάση του, κοντά δηλαδή στο δέρμα.

https://www.instagram.com/p/CnCe0eatX9E

Τα καλύτερα dusty pink βερνίκια για να αντιγράψεις το nail look

Αν θέλεις κι εσύ dusty pink νύχια σαν της Δανάης Παππά, μπορείς να τα έχεις. Και μόνη σου, βέβαια, για να μην ξεφύγει κι άλλο το budget του μήνα. Αρκετά ξέφυγε στις γιορτές.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα δεις 5 βερνίκια σε dusty pink απόχρωση για τέλεια nail looks όλο τον χειμώνα. Και την άνοιξη, μη σου πω!