Lazy Sunday! 10 super chic χτενίσματα για άλουστα μαλλιά

Μαρία Ροδίτη
Lazy Sunday! 10 super chic χτενίσματα για άλουστα μαλλιά

Μπορεί να μην πρόλαβες να λουστείς. Απόλυτα κατανοητό. Μη σκας και πιάσε τα μαλλιά σου σε κότσους και αλογοουρές ώστε να μην καταλάβει κανένας τίποτα.

Η πρώτη εβδομάδα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων μόλις ολοκληρώθηκε και όλες ξέρουμε ότι είναι και η πιο δύσκολη. Βλέπεις, από εκεί που έχεις χαλαρώσει, απολαμβάνεις τους καφέδες και τα ποτά με τις φίλες και τον σύντροφό σου, ίσως έχεις ταξιδέψει κιόλας, πρέπει μέσα σε μια μέρα να επιστρέψεις στην καθημερινότητα. Στη δουλειά.

Deadlines, νέα e-mails… χαμός! Και κάπως φτάνει το Σαββατοκύριακο και βαριέσαι για άλλη μια φορά να λουστείς. Οκ, λούστηκες προχθές, και τι έγινε να μείνεις λίγο άλουστη; 2-3 μέρες δεν είναι κάτι. Και να είναι για σένα, ωστόσο, υπάρχει λύση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα κι αν έχουν λαδώσει τα μαλλιά σου, γιατί δεν λούστηκες, ακόμα και αν είναι φριζαρισμένα ή δεν «κάθονται», μπορείς να τα τιθασεύσεις και να τα κάνεις κομψά με μερικά χτενίσματα. Ποια είναι αυτά;

Top of the top: Ο balletcore κότσος & άλλες 4 hot τάσεις στα χτενίσματα του 2023

Είναι 10 και θα τα δεις ευθύς αμέσως.

10 χτενίσματα για άλουστα μαλλιά

bubble_ponytail.jpg

Bubble ponytail

Αγαπημένο bubble ponytail... Το συγκεκριμένο χτένισμα έκανε buzz το 2021 με την τάση να συνεχίζεται το 2022 και ναι. Και το 2023. Για να το πετύχεις, πιάσε μια ψηλή αλογοουρά και έπειτα χρησιμοποίησε μικροσκοπικά λαστιχάκια για να δημιουργήσεις bubbles.

1673532696874-189806172-halfup.jpg

Half up με oversized φιόγκο

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι hot την τελευταία 3ετία και αυτό θα συνεχιστεί. Πιάσε μισά πάνω, μισά κάτω τα άλουστα μαλλιά σου, στερέωσέ τα με έναν oversized φιόγκο και για ένα πράγμα να είσαι σίγουρη: ότι όλοι θα εστιάσουν στο αξεσουάρ και κανείς δεν θα καταλάβει ότι τα μαλλιά σου δεν είναι στα καλύτερά τους.

keftedakia_xtenisma.jpg

Space buns

Επιστροφή στα 90s! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της παραπάνω φωτογραφίας. Η Ashley Graham σού προτείνει space buns ή αλλιώς κεφτεδάκια (που έλεγε και η μαμά όταν πηγαίναμε σχολείο) και οι ατέλειες στα μαλλιά δεν θα φανούν με τίποτα.

klamer_ponytail.jpg

Ponytail με κλάμερ

Ένα μεγάλο κλάμερ είναι ό,τι χρειάζεσαι για να πιάσεις σε αλογοουρά τα άλουστα μαλλιά σου. Και να έχεις έτσι ένα super chic χτένισμα για τη βόλτα με τις κολλητές σου.

xamilos_kotsos.jpg

Χαμηλός κότσος

Ένας χαμηλός κότσος με αφημένες μερικές τούφες είναι η πιο safe και γρήγορη λύση. Ειδικά αν βαριέσαι να κάνεις πολλά-πολλά.

Συνέχισε στην gallery για να δεις άλλα 5 χτενίσματα για άλουστα μαλλιά.