Pigtails: Η Μαριλένα Ράδου επιλέγει τις πιο hot πλεξούδες κόντρα στα glam χτενίσματα των γιορτών

Μαρία Ροδίτη
Pigtails: Η Μαριλένα Ράδου επιλέγει τις πιο hot πλεξούδες κόντρα στα glam χτενίσματα των γιορτών

Η Κατερίνα Μαυρίδη από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» άφησε για λίγο το αυστηρό στυλ της Προέδρου δικαστηρίου και επέλεξε το πιο παιχνιδιάρικο χτένισμα: τα pigtails.

Τέτοιες μέρες συνηθίζεται οι γυναίκες να επιλέγουμε πιο glam χτενίσματα. Αλογοουρές με μπούκλες και oversized, λαμπερά scrunchies, κότσους με βελούδινες κορδέλες, κυματιστά μαλλιά με στέκες γεμάτες πετράδια μπορούν να ολοκληρώσουν μοναδικά κάθε γιορτινό, χριστουγεννιάτικο look.

Η Μαριλένα Ράδου, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει την ανατροπή λίγο πριν τα Χριστούγεννα και να διαλέξει ένα extreme και πιο fun χτένισμα: τις pigtails.

Η Μαριλένα Ράδου νιώθει τυχερή που έχει μαμά αισθητικό κι έμαθε από μικρή να είναι skincare addict

Τα εντυπωσιακά pigtails της Μαριλένας Ράδου

Η Μαριλένα Ράδου- η Κατερίνα Μαυρίδη από τους Παγιδευμένους- πόζαρε στο Instagram με αθλητικό look και χτένισμα pigtails στα μαλλιά διά χειρός της hairstylist της σειράς, Μαρίας Παπαδόγκωνα. Η ηθοποιός, όπως βλέπεις, έχει πιασμένα όλα τα μαλλιά της σε πολύ, πολύ λεπτά πλεξουδάκια, τα οποία καταλήγουν στον σβέρκο. Ένα ανατρεπτικό αλλά συνάμα πολύ παιχνιδιάρικο χτένισμα, θα λέγαμε. Κι ένα hairstyle που είναι ό,τι πρέπει για everyday εμφανίσεις.

pigtails_radou.jpg

Μην το φοβηθείς! Γιατί είμαι σίγουρη πως βλέποντας αυτά τα pigtails σκέφτεσαι πως ίσως πονάνε. Όχι. Ακριβώς επειδή είναι μικροσκοπικά τα πλεξουδάκια, δεν πονάει το κεφάλι καθόλου. Και όσο… για το πώς θα τα κάνεις; Το καλύτερο είναι να επισκεφθείς το κομμωτήριο για επαγγελματικό αποτέλεσμα. Διαφορετικά, θα χρειαστείς μόνη σου αρκετή ώρα για να πετύχεις τέτοιου είδους pigtails.

marinela_radou_pigtails.jpg

Πώς περιποιείται τα ξανθά μαλλιά η Μαριλένα Ράδου και όσα έχει δηλώσει για τη στάση της απέναντι στις τάσεις

Η Μαριλένα Ράδου είναι beauty addict, αλλά… με μέτρο. Όπως η ίδια είχε δηλώσει στο Queen.gr τον περασμένο Νοέμβριο, περιποιείται εντατικά τα ξανθά μαλλιά της, δοκιμάζει χτενίσματα, αλλά δεν ακολουθεί πιστά τη μόδα. «Κάνω πολλές οργανικές θεραπείες με έλαια στο κομμωτήριο. Ειδικά τον μήνα της αλλαγής (σ.σ. έγινε ξανθιά για τον ρόλο της στους Παγιδευμένους), έκανα τουλάχιστον 8 θεραπείες. Κι αυτό, γιατί τα μαλλιά μου είχαν μεγάλη ανάγκη μετά το ντεκαπάζ και τις ανταύγειες. Είχαν αγριέψει πολύ. Επίσης, χρησιμοποιώ ειδικό σαμπουάν από το κομμωτήριο, μάσκες με argan oil, αλλά και αμυγδαλέλαιο ή καστορέλαιο, αν έχω ένα μισάωρο στη διάθεσή μου πριν λουστώ», είχε αναφέρει στο Queen.gr η 39χρονη ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CksbBnAMmUR

Ενώ για τα χτενίσματα που κάνει και τις τάσεις είχε πει: «Έχω όλα τα εργαλεία hairstyling – από ψαλίδια και κώνους μέχρι πρέσες και κάθε είδους αξεσουάρ-, οπότε ανάλογα με τη διάθεσή μου, φτιάχνω και τα μαλλιά μου. Πιάνουν τα χέρια μου, οπότε και μπούκλες κάνω, και ίσιωμα, και ό,τι μπορείς να φανταστείς. Μ’ αρέσει να παρακολουθώ τα beauty trends, αλλά δεν ακολουθώ πιστά τη μόδα. Ενημερώνομαι και κρατώ αυτό που μου αρέσει και μου ταιριάζει. Θα με δεις, δηλαδή, και με υπερπαραγωγή beauty look, αλλά και πολύ χαλαρή, ίσα-ίσα βαμμένη, ανάλογα με την περίσταση».