New Dutchess on the block! Η Δούκισσα Νομικού έκοψε τις πιο κομψές αφέλειες ever

Μαρία Ροδίτη
New Dutchess on the block! Η Δούκισσα Νομικού έκοψε τις πιο κομψές αφέλειες ever

Η Δούκισσα Νομικού δοκίμασε μία από τις πιο hot τάσεις στα κουρέματα για το 2023.

Δεν μπορείς να πεις και πολλά για τη Δούκισσα Νομικού. Έχει αναδειχθεί Σταρ Ελλάς 2007, έχει περπατήσει στις Εβδομάδες Μόδας και έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στον κόσμο του modeling και της τηλεόρασης. Είναι η ομορφιά προσωποποιημένη – είναι αδιαμφισβήτητο αυτό- και ό,τι κι αν κάνει στην εμφάνισή της της ταιριάζει τέλεια.

Όπως το νέο κούρεμα που έκανε μόλις σήμερα και το οποίο αποκάλυψε με ένα post στο Instagram πριν μερικές ώρες. Η Δούκισσα Νομικού έχει πια αφέλειες και μοιάζει σαν να ήρθε μόλις από το Παρίσι.

Μακριές, shag και ακόμη 7 στυλ αφελειών θα κυριαρχήσουν το 2023

Το νέο, super chic κούρεμα της Δούκισσας Νομικού

Με 2 φωτογραφίες στο Instagram αποκάλυψε η Δούκισσα Νομικού το νέο της κούρεμα. Το 36χρονο μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έκοψε μακριές αφέλειες, που φτάνουν μέχρι το μέτωπο, ανανεώνοντας το hair look της. Όχι μόνο, όμως.

https://www.instagram.com/p/Cn6ya3qtyBZ

Έκανε και έντονα layers στα μαλλιά (aka φιλάρισμα) υιοθετώντας έτσι δύο μεγάλες τάσεις στα μαλλιά της και το στυλ που έχουν οι Γαλλίδες. «New me ⚡️ #newhaircut #bangs», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στο post της αποκαλύπτοντας ότι πίσω από την αλλαγή στην εμφάνισή της κρύβονται οι επί χρόνια φίλοι και συνεργάτες της, Παντελής Τουτουντζής και Μαρία Κοτσάκη.

Το TikTok που πρόδωσε τα σχέδια της Δούκισσας

Πριν περίπου μία εβδομάδα η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο εμφανίστηκε με αφέλειες. Καστανές αφέλειες και τα υπόλοιπα μαλλιά ξανθά. Προφανώς και ήταν κάποιο φίλτρο, με την 36χρονη να αναρωτιέται στο caption της ανάρτησής της: «Μήπως χρειάζομαι αυτό το μαλλί;;;;😅😂».

Και να που τελικά ήταν μια προοικονομία, με τη Δούκισσα Νομικού τολμά τις αφέλειες, απλώς στα ήδη ξανθά μαλλιά της. Στο χρώμα, δηλαδή, δεν έκανε καμία αλλαγή και από εμάς είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ!