Άσε τις curtain και δοκίμασε τις chin bangs – Οι πιο hot και βολικές αφέλειες του καλοκαιριού

Μαρία Ροδίτη
Άσε τις curtain και δοκίμασε τις chin bangs – Οι πιο hot και βολικές αφέλειες του καλοκαιριού

Οι chin bangs κολακεύουν κάθε σχήμα προσώπου και είναι μια super fresh επιλογή για το καλοκαίρι.   

Οι curtain bangs τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκονται ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις για τα μαλλιά. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό! Ο βασικότερος είναι ότι κολακεύουν όλα τα πρόσωπα, ενώ συγχρόνως χαρίζουν αυτό το ατημέλητο chic French style. Να, όμως, που αυτό το καλοκαίρι οι curtain bangs θα μπουν για λίγο σε δεύτερη μοίρα, γιατί… έρχονται στο προσκήνιο οι chin bangs.

Οι chin bangs (aka οι αφέλειες που φτάνουν μέχρι το πηγούνι) είναι super hot τάση και – ακόμη κι αν δεν το έχεις παρατηρήσει- έχουν ήδη αρχίσει να κατακλύζουν το feed σου. Έτοιμη να δούμε, λοιπόν, αυτό το τόσο δημοφιλές κούρεμα;

Οι αφέλειες είναι super hot – 10 celebrities θα σε πείσουν να αλλάξεις κούρεμα

Τι ακριβώς είναι οι chin bangs

Chin bangs λέγονται οι τούφες ή οι αφέλειες που κόβονται κατά μήκος του προσώπου και σταματούν ακριβώς κάτω από το πηγούνι. Στην ουσία, δηλαδή, πλαισιώνουν όλο το πρόσωπο και δίνουν ένα ιδιαίτερο στυλ σε όλη την εμφάνιση. Αν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες; Ναι, ταιριάζουν!

https://www.instagram.com/p/CdsdDg_PEP7

Οι chin bangs κολακεύουν κάθε σχήμα προσώπου, αλλά και κάθε τύπο μαλλιών. Είτε έχεις ίσια, σγουρά ή σπαστά μαλλιά, είτε στρογγυλό, οβάλ ή πρόσωπο με γωνίες, αυτό το κούρεμα – να είσαι σίγουρη- ότι θα αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά σου και θα προσθέσει πόντους στυλ στη συνολική εικόνα σου.

Πώς θα κάνεις styling στις chin bangs

Το super hot κούρεμα του καλοκαιριού είναι και πολύ εύκολο στο styling. Δεν χρειάζεται, δηλαδή, αυτό που λέμε πολλά-πολλά. Αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις εργαλεία θερμότητας, αφού λουστείς στριφογύρισε κάθε bang και πιάσε τη στα μαλλιά σου μέχρι να στεγνώσει, ώστε να έχει ωραίο σχήμα μετέπειτα.

Διαφορετικά, με τη βούρτσα και το πιστολάκι τύλιξε την chin bang με φορά προς τα μάγουλα για να δώσεις όγκο και στυλ της δεκαετίας του ’90.