10 μυρωδάτα αφρόλουτρα για ονειρεμένο Κυριακάτικο beauty cocooning

Μαρία Ροδίτη
10 μυρωδάτα αφρόλουτρα για ονειρεμένο Κυριακάτικο beauty cocooning

Γέμισε το μπάνιο σου με αρώματα από φρούτα του δάσους, γιασεμί και όποιο άλλο συστατικό σού κάνει κλικ και απόλαυσε το πιο χαλαρωτικό αφρόλουτρο ever.

«Κρύο, κρύο, καιρός για δύο», λέει το ρητό, αλλά είτε είσαι σε σχέση, είτε single, όταν ο καιρός είναι βροχερός και χειμωνιάτικος, όπως σήμερα, έχεις ανάγκη και από λίγο χρόνο με τον εαυτό σου. Θέλεις να κάνεις αυτό το beauty cocooning που τόσο καιρό μελετάς και η βροχερή Κυριακή είναι η καλύτερη ευκαιρία.

Εντάξει, το boyfriend ας περιμένει λίγο ή ας κάνει μια βόλτα με τους φίλους του. Έχεις κι εσύ ανάγκη από me time και με ένα απολαυστικό – αρκετής ώρας- αφρόλουτρο στην μπανιέρα σου θα το κάνεις πράξη. Το θέμα είναι, βέβαια, τι αφρόλουτρο θα χρησιμοποιήσεις. Σήμερα, θα επιλέξεις ένα από αυτά που έχεις στο μπάνιο σου μιας και τα μαγαζιά είναι κλειστά.

Beauty resolutions: 10 αρωματικά αφρόλουτρα που αξίζει να χαρίσεις στον εαυτό σου

Ρίξε, ωστόσο, μια ματιά- όσο κάνεις το μπάνιο σου- και στην παρακάτω λίστα με τα πιο μοσχοβολιστά αφρόλουτρα ever για ένα επόμενο me time session κάποια Κυριακή ή όποια άλλη μέρα σου κάνει κέφι εσένα μέσα στην εβδομάδα.

afroloutro_shopping.jpg

Τα 10 πιο μυρωδάτα αφρόλουτρα ever

dove_cocooning.jpg

DOVE, Αφρόλουτρο Βούτυρο Καριτέ με Ζεστή Βανίλια

Θρέφει και περιποιείται το δέρμα χάρη στο βούτυρο καριτέ και τη ζεστή βανίλια που περιέχει. Επίσης, διαθέτει τεχνολογία με ¼ ενυδατική κρέμα για πιο απαλή και λεία επιδερμίδα.

marseilais_cocooning.jpg

LE PETIT MARSEILAIS, Κρεμώδες Αφρόλουτρο Εντατικής Ενυδάτωσης Με Βούτυρο Καριτέ & Γλυκό Αμύγδαλο

Αυτή η ενυδατική σύνθεση με φυτικό βούτυρο, διακριτικό άρωμα και κρεμώδη υφή αφήνει την επιδερμίδα απίστευτα απαλή, χαρίζοντας μια μοναδική αίσθηση ευεξίας όλη μέρα.

johnsons_cocooning.jpg

JOHNSON'S, Vita - Rich Brightening Αφρόλουτρο με Άνθη Ροδιάς

Περιέχει ευεργετικό εκχύλισμα από άνθη ροδιάς και γλυκερίνη φυτικής προέλευσης, ενώ το σαγηνευτικό άρωμά του και η πλούσια, βελούδινη σύνθεσή του προσφέρει εντατική ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή, διακριτικά αρωματισμένη και με υγιή όψη.

bodyshop_cocooning.jpg

THE BODY SHOP, Strawberry Shower Gel

Αφρόλουτρο καθαρισμού σώματος με υφή gel, που μεταμορφώνεται σε πλούσιο αφρό και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια, αναζωογονημένη και απαλή, αλλά και μυρωδάτη χάρη στο υπέροχο άρωμα φράουλας που περιέχει.

fresh_line_cocooning.jpg

FRESH LINE, Τροπικό Αφρόλουτρο Φρούτα του Πάθους

Αν θες να ταξιδέψεις έστω και νοερά σε μια τροπική παραλία, δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτό το αφρόλουτρο. Όχι μόνο, όμως, για το άρωμά του, αλλά και γιατί είναι άκρως ενυδατικό και αντιοξειδωτικό, χάρη στις βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3 και C που περιέχει.

moltonbrown_cocooning.jpg

MOLTON BROWN, YLANG-YLANG BODY WASH

Νότες από ylang-ylang, κάρδαμο και musk δημιουργούν ένα καταπραϋντικό άρωμα για το σώμα και τον νου.

grown_alchemist_cocooning.jpg

GROWN ALCHEMIST, BODY CLEANSER: CHAMOMILE, BERGAMOT, ROSE

Απαλό, διακριτικά αρωματικό, υγρό σαπούνι για το σώμα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αφήνει το δέρμα απαλό, καθαρό, αναζωογονημένο, ενώ δεν προκαλεί ξηρότητα.

korres_cocooning.jpg

KORRES, ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ & ΚΟΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ

Με βιολογικό εκχύλισμα Αλθαίας και πρωτεΐνες σιταριού που σχηματίζουν ένα προστατευτικό φιλμ πάνω στην επιδερμίδα, αυτό το αφρόλουτρο σαγηνεύει τις αισθήσεις και διατηρεί συγχρόνως σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης.

apivita_cocooning.jpg

APIVITA, PURE JASMINE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΜΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να αφυδατώνει και προσφέρει πολυτελή αίσθηση ευεξίας χάρη στο ξεχωριστό άρωμα του γιασεμιού.

jomalone_afroloutro.jpg

JO MALONE LONDON, POPPY & BARLEY BODY & HAND WASH

Με τον πολυτελή αφρό και το ζωντανό, floral άρωμα εμπλουτισμένο με λαμπερές παπαρούνες και θρεπτικό σιτάρι, το αφρόλουτρο αυτό καθαρίζει και τονώνει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την υπέροχα αρωματισμένη.