5 κρέμες χεριών και 5 lip balm για να είσαι «οπλισμένη» στο τσουχτερό κρύο

Μαρία Ροδίτη
5 κρέμες χεριών και 5 lip balm για να είσαι «οπλισμένη» στο τσουχτερό κρύο
Alessandro Zeno / Imaxtree.com

Τα χέρια και τα χείλη σου είναι τα πιο ευαίσθητα σημεία πάνω σου και μέρες σαν τη σημερινή έχουν ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα.

Η κακοκαιρία Barbara ήρθε και -επιτέλους- είδαμε χειμώνα στην Ελλάδα. Μη βιαστείς να κράξεις που λέω «επιτέλους». Είμαι winter lover και δεν το κρύβω. Άσε που πιστεύω ότι ήταν άρρωστη όλη αυτή η καιρική συνθήκη με τους 20 βαθμούς Γενάρη μήνα. Και για την υγεία μας και για το περιβάλλον.

Δεν είναι, όμως, αυτό το θέμα μας. Το θέμα είναι ότι όσο κι αν απολαύσουμε το χιόνι που θα έρθει, θα έχουμε να αναμετρηθούμε με πολύ κρύο. Πράγμα που σημαίνει ότι η επιδερμίδα μας θα ταλαιπωρηθεί αρκετά. Και ειδικά τα χέρια και τα χείλη. Τι χρειαζόμαστε, λοιπόν; Τα πιο καλά και αποτελεσματικά προϊόντα για να είμαστε «οπλισμένες» όσο τσουχτερό κι αν είναι το κρύο.

Winter calling! 10 κρέμες χεριών για τις κρύες μέρες του χειμώνα

Προσοχή στα χέρια και τα χείλη

Τα χέρια και τα χείλη είναι τα 2 σημεία πάνω σου που έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία και επηρεάζονται άρδην από τις καιρικές συνθήκες. Βλέπεις, εκεί το δέρμα είναι πιο λεπτό, άρα και πιο επιρρεπές σε «αλλαγές». Τι σημαίνει αυτό;

KREMA_XERIWN_KRYO.jpg

Ότι σίγουρα με τέτοιο κρύο που έχει έξω θα έχουν αρχίσει να ξεραίνονται, να σε τραβάνε και να σε ενοχλούν τα συγκεκριμένα σημεία. Βλέπεις, οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγωμένος αέρας μόνο σύμμαχοί σου δεν είναι. Γι’ αυτό και μια κρέμα χεριών, αλλά και ένα lip balm είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι τώρα. Αλήθεια, εσύ από πότε έχεις να κάνεις fuel με τέτοια items το νεσεσέρ σου; Μήπως ήρθε η ώρα;

LIP_BALM.jpg

Οι καλύτερες κρέμες χεριών και lip balm για να αντιμετωπίσεις την κακοκαιρία Barbara

Στην παρακάτω gallery θα βρεις κρέμες χεριών με υπέροχο άρωμα και άλλες που δεν έχουν καμία μυρωδιά (γούστα είναι αυτά, άλλωστε), αλλά και lip balm με χρώμα ή χωρίς, που χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη.

Ξεκίνα το scroll, κράτα τα απαραίτητα screenshots και... καλά ψώνια. Οι εκπτώσεις συνεχίζονται, άλλωστε. Μην το ξεχνάς!