Winter calling! 10 κρέμες χεριών για τις κρύες μέρες του χειμώνα

Μαρία Ροδίτη
Winter calling! 10 κρέμες χεριών για τις κρύες μέρες του χειμώνα
Freepik Company S.L. - www.freepik.com

Η επιδερμίδα των χεριών σου αυτήν την εποχή χρειάζεται περισσότερη φροντίδα από ποτέ.

Όπως έχουν πει ξανά και ξανά οι μετεωρολόγοι, από τις 25 Ιανουαρίου θα έρθει κύμα ψύχους στη χώρα με τη θερμοκρασία να πέφτει αισθητά και να θυμίζει- επιτέλους- χειμώνα. Και λέω επιτέλους, διότι είμαι λάτρης του κρύου. Λατρεύω τον χειμώνα και υποφέρω τόσο καιρό που έχει αυτήν την αφόρητη ζέστη για μήνα Ιανουάριο. #sorrynotsorry

Συνεπώς, τώρα περιμένω πώς και πώς να φορέσω τα χοντρά πουλόβερ μου, έχω φροντίσει όμως να εξοπλιστώ και με τα απαραίτητα, ώστε να μην υποφέρουν τα χέρια μου. Γιατί με τόσο απότομη πτώση της θερμοκρασίας, είμαι σίγουρη πως τα χεράκια μου θα υποφέρουν. Τι πήρα, λοιπόν, μέσα στο ΣΚ; Φυσικά, κρέμα χεριών.

5 κρέμες ποδιών για τέλειο αποτέλεσμα σαν να έχεις κάνει μόλις πεντικιούρ

Γιατί πρέπει να βάλεις ASAP στο νεσεσέρ σου κρέμα χεριών

Και ήρθε η ώρα να πάρεις κι εσύ μία κρέμα χεριών. Μία από αυτές που θα δεις στον παρακάτω οδηγό αγοράς. Γιατί τη χρειάζεσαι ASAP, όμως; Διότι οι χαμηλές θερμοκρασίες ταλαιπωρούν πολύ την επιδερμίδα των χεριών, κάνουν τα χέρια άγρια και ξηρά, ενώ στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να οδηγήσουν και σε σκασίματα. Ούτε να το σκέφτεσαι δεν θέλεις και το καταλαβαίνω απόλυτα.

kremes_xeriwn_shopping.jpg

Αν μέσα σε όλα αυτά προσθέσεις και το αντισηπτικό ή το συχνό πλύσιμο των χεριών που πια είναι must, κατανοείς πόσο πολύ καταπονούνται καθημερινά τα χέρια. Έτσι δεν είναι;

Hand cream… shopping

Δες, λοιπόν, τώρα 10 βαθιά ενυδατικές κρέμες χεριών, που θα διατηρήσουν την επιδερμίδα σου απαλή και βελούδινη, προφυλάσσοντάς σε από… κακοτοπιές. Extra tip: Βάζε κρέμα χεριών οπωσδήποτε δύο φορές τη μέρα, αλλά και όποτε νιώθεις ότι το δέρμα σου έχει ανάγκη.

JOMALONE_HANDCREAM.jpg

JO MALONE LONDON, LIME BASIL & MANDARIN HAND CREAM

Eνυδατική κρέμα χεριών με υπέροχο άρωμα από πιπεράτο βασιλικό, lime και μανταρίνι, που δένουν μοναδικά με νότες από λευκό θυμάρι. Αφήνει τα χέρια... απίστευτα απαλά και βελούδινα!

moltonbrown_handcream.jpg

MOLTON BROWN, ORANGE & BERGAMOT HAND CREAM

Μια πλούσια, ενυδατική κρέμα χεριών με σύνθεση που συνδυάζει νότες από αρωματικό περγαμόντο, νερόλι και musk. Εμπλουτισμένη με έλαιο λευκής τρούφας, απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα να αισθάνεται πολυτελώς ενυδατωμένη και απαλή.

korres_handcream.jpg

KORRES, ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ & ΒΟΥΤΥΡΟ KARITE ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΧΕΡΙΑ

Θρεπτική, μη λιπαρή κρέμα χεριών, ιδανική για ξηρά/σκασμένα χέρια. Τα αφήνει απαλά από την πρώτη κιόλας χρήση, ενώ έχει και αντιοξειδωτική προστασία.

apivita_handcream.jpg

APIVITA, ΚΡΕΜΑ ΧΕΡΙΩΝ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Eνυδατική κρέμα που διατηρεί τη φυσική υγρασία και ενυδατώνει τα χέρια και τα νύχια, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αρωματισμένη με νότες γιασεμιού.

garnier_handcream.jpg

GARNIER, REPAIR HAND CREAM

Καταπραΰνει και ενυδατώνει τα χέρια χαρίζοντας μεγαλύτερη απαλότητα και ελαστικότητα.

Συνέχισε στην gallery και δες ακόμη 5 υπέροχες κρέμες χεριών.