Happy birthday Φαίη! Τα 5 looks της Σκορδά που μπορείς να αντιγράψεις για day to night εξόδους

Μαρία Ροδίτη
Happy birthday Φαίη! Τα 5 looks της Σκορδά που μπορείς να αντιγράψεις για day to night εξόδους

Η Φαίη Σκορδά έχει γενέθλια σήμερα και εμείς θυμόμαστε τα 5 πιο κομψά και ξεχωριστά beauty looks που μπορείς να κάνεις από το πρωί ως το βράδυ.

Σημαντική μέρα η σημερινή για τη Φαίη Σκορδά μιας και είναι τα γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ γίνεται 43 ετών και γιορτάζει on air μέσα από την εκπομπή της.

Η Φαίη επέλεξε για τη σημερινή μέρα ένα από τα κλασικά beauty looks που αγαπά να κάνει – με ίσια μαλλιά με κυματισμούς στις άκρες και κόκκινο κραγιόν. Εμείς, ωστόσο, αποφασίσαμε να θυμηθούμε τα 5 looks της παρουσιάστριας, τα οποία μπορούν να «σταθούν» τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις. Είναι για σένα που είσαι όλη μέρα στους δρόμους, ξεκινάς πηγαίνοντας στη δουλειά, αλλά θες να καταλήξεις για after work drink.

Half up: Η Φαίη Σκορδά βρήκε τα tricks για να απογειώσει το πιο casual χτένισμα

Τα 5 all day beauty looks της Φαίης Σκορδά που αξίζει να αντιγράψεις

fay_steka.jpg

Η Φαίη Σκορδά με μπούκλες με όγκο και μαύρη στέκα στα μαλλιά. Στο μακιγιάζ έχει επιλέξει ένα από τα signature looks της με γήινες αποχρώσεις στα μάτια και ροζ-nude κραγιόν στα χείλη.

1675935852345-918220166-fay_fiogkos.jpg

Η Φαίη δείχνει τελευταία μια ιδιαίτερη αδυναμία στα hair accessories. Εδώ έχει κάνει ένα half up hairstyle - που το αγαπά ιδιαίτερα έτσι κι αλλιώς- και το έχει στερεώσει με μαύρο oversized φιόγκο. Το μακιγιάζ της classic as always, με ροζ κραγιόν και γήινες αποχρώσεις στα μάτια. Το μανικιούρ της είναι εξίσου κλασικό κόκκινο.

fay_halfup.jpg

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ με half up με μπούκλες στις άκρες και curtain bangs. Το signature μακιγιάζ της και πάλι πρωταγωνιστής.

fay_kokkino_kragion.jpg

Με χαλαρές μπούκλες, χωρίστρα στη μέση και έντονο κόκκινο κραγιόν. Η αλήθεια είναι πως η Φαίη πιο σπάνια επιλέγει τα κόκκινα χείλη, αλλά κάθε φορά που το κάνει, το κάνει σωστά.

fay_kotsos.jpg

Η Φαίη Σκορδά με ψηλό κότσο, τύπου balletcore, curtain bangs και το signature μακιγιάζ της: ροζ κραγιόν, γήινες αποχρώσεις στα μάτια και μαύρο eyeliner.