Μετά από έναν χρόνο η Chiara Ferragni άλλαξε πάλι κούρεμα – Και έχει το πιο κομψό καρέ

Μαρία Ροδίτη
Μετά από έναν χρόνο η Chiara Ferragni άλλαξε πάλι κούρεμα – Και έχει το πιο κομψό καρέ

Η Chiara Ferragni πειραματίζεται αρκετά συχνά με τα μαλλιά της και αυτό έκανε για ακόμη μια φορά.

Είναι η πιο επιτυχημένη influencer του κόσμου, που μάλιστα έχει γίνει case study στο Πανεπιστήμιο του Harvard, και μια γυναίκα που με την πρώτη ματιά εντυπωσιάζει. Ναι, η Chiara Ferragni είναι trendsetter, αλλά πάντα προσπαθεί να προσαρμόζει τις τάσεις στο στυλ της, όπως έκανε και τώρα.

Η 35χρονη άλλαξε κούρεμα και έκανε το απόλυτο haircut της δεκαετίας: το καρέ. Η Chiara έκανε για άλλη μια φορά καρέ- είχε κάνει και πριν περίπου έναν χρόνο- αλλά φέτος σε διαφορετικό μήκος και στυλ.

Zendaya rocks! Και με το νέο, super fresh καρέ κούρεμά της

Το νέο καρέ κούρεμα της Chiara Ferragni

Ένα μακρύ καρέ που φτάνει λίγο πάνω από τους ώμους επέλεξε να κάνει η Chiara Ferragni. Το κούρεμά της έχει διακριτικό φιλάρισμα και είναι συμμετρικό, χαρίζοντας έτσι όγκο στα μαλλιά. Το συγκεκριμένο bob haircut αποτελεί μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, το βλέπουμε εδώ και καιρό στα social media και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ό,τι πιο βολικό υπάρχει. Δε χρειάζεται ιδιαίτερο styling, ούτε πολύ χρόνο για φροντίδα, καθώς το μήκος του είναι τόσο όσο.

https://www.instagram.com/p/ConD7NDos2d

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας δοκιμάζει το καρέ. Και στα τέλη του 2021, η Chiara Ferragni είχε κάνει bob haircut, αλλά σε ακόμη πιο κοντό μήκος. Ένα καρέ, δηλαδή, που έφτανε λίγο κάτω από το πηγούνι και- ομολογουμένως- της ταίριαζε πολύ.

chiara_kare.jpg

Το καρέ κούρεμα της Chiara Ferragni τον Δεκέμβριο του 2021

Bob haircut inspo

Το καρέ έχει χαρακτηριστεί από πολλούς hair experts ως το κούρεμα της δεκαετίας. Βλέπεις, είναι εύκολο, δεν χρειάζεται χρόνο για φορμάρισμα, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις αρκετά χτενίσματα – από αλογοουρές και κότσους μέχρι πλεξούδες.

Και, βέβαια, υπάρχουν αρκετά διαφορετικά καρέ, από πολύ κοντό μέχρι πιο μακρύ, ασύμμετρο και γεωμετρικό, μέχρι με αφέλειες και curtain bangs. Πάρε όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι στην παρακάτω gallery.