Zendaya rocks! Και με το νέο, super fresh καρέ κούρεμά της

Μαρία Ροδίτη
Zendaya rocks! Και με το νέο, super fresh καρέ κούρεμά της

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Invision

Η Zendaya τολμά και αυτήν τη φορά υιοθέτησε μία από τις πιο hot τάσεις του 2023.

Μπορεί μέσα από τον Spider-Man να μάθαμε πόσο καλή ηθοποιός είναι η Zendaya, μέσα όμως από τις red carpet εμφανίσεις της συνειδητοποιήσαμε πόσο λατρεύει να αλλάζει την εμφάνισή της. Και κυρίως τα μαλλιά της.

Γιατί αν κάνεις ένα πέρασμα από τα looks της ηθοποιού σε μεγάλα events, ένα πράγμα θα συνειδητοποιήσεις: ότι έχει δοκιμάσει τα πάντα σε χτένισμα και κούρεμα. Από αφέλειες και κοντά καρέ, μέχρι ράστα και afro hair looks. Και πάντα καταφέρνει να γίνεται ένας beauty χαμαιλέοντας. Όπως και τώρα, άλλωστε, που δοκίμασε ένα από τα πιο hot hair trends του 2023 σε καρέ.

Fresh hair: Η Hailey Bieber άλλαξε κούρεμα και υιοθέτησε την τάση της δεκαετίας

Το νέο ξανθό καρέ της Zendaya

Πριν μερικές ημέρες, η Zendaya αποκάλυψε το νέο ξανθό καρέ της με ένα Instagram Story. Το αποκάλυψε εν μέρει, όμως, καθώς το νέο look φαινόταν από τη μέση του προσώπου της και κάτω. Πιθανότατα, γιατί η ηθοποιός θέλει λίγο αργότερα να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη της αλλαγής.

zendaya_blondebob.jpg

Το νέο καρέ της Zendaya

Όπως βλέπεις, η 26χρονη ηθοποιός έχει πια ένα κοντό καρέ, που φτάνει λίγο πάνω από τους ώμους, σε μπούκλες. Το χρώμα του είναι ένα γλυκό ξανθό, λίγο πιο ανοιχτό από αυτό που μας είχε δείξει και είχε δοκιμάσει η Zendaya στα τέλη του 2022. Γιατί- αν θυμάσαι- η star τον περασμένο Δεκέμβριο δοκίμασε το καρέ και είπε «αντίο» στα μακριά μαλλιά της, απλώς διατήρησε σε καστανό το χρώμα τους. Να δες…

https://www.instagram.com/p/CmcfglqBg2l

Αν κι εσύ τελευταία σκεφτόσουν μια αλλαγή, go for bob haircut. Το καρέ είναι το κούρεμα της δεκαετίας, ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και είναι ό,τι πιο εύκολο μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου. Δεν θα χρειάζεται, δηλαδή, να αφιερώνεις χρόνο για styling και θα είσαι super chic στο λεπτό.

Οι πιο hot αλλαγές που έχει κάνει η Zendaya στα μαλλιά της

Για περισσότερο hair inspo, ωστόσο, συνέχισε στην παρακάτω gallery και δες 10 από τα πιο χαρακτηριστικά hair looks που έχει κάνει η Zendaya όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο.

Είναι όλα ταιριαστά πάνω της, αλλά μερικά κάπως… ανατρεπτικά. Για πιο τολμηρά κορίτσια.