Light as a feather! Αυτά τα foundations είναι τόσο ελαφριά που ξεχνάς ότι τα φοράς

Light as a feather! Αυτά τα foundations είναι τόσο ελαφριά που ξεχνάς ότι τα φοράς

Είναι ιδανικά για εσένα που νιώθεις ότι το δέρμα σου ασφυκτιεί κάτω από το μεικάπ, ιδιαίτερα τις πιο ζεστές ημέρες που είναι καθ’οδόν.

Κεφάλαιο foundation: Αν βρεις το ιδανικό, αυτό που σου προσφέρει όλα όσα θέλεις, τότε το «παντρεύεσαι» πραγματικά. Είναι ωστόσο πολύ δύσκολο να βρεις ένα προϊόν που θα σε ικανοποιεί στο 100%, και αυτό γιατί η αγορά είναι γεμάτη με τόσες επιλογές, που απλά μπερδεύουν. Η αναζήτηση γίνεται ακόμα δυσκολότερη αν έχεις και… κάποια θέματα με την αίσθηση του foundation. Εγώ για παράδειγμα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη), δεν μπορώ να αισθάνομαι το μεικάπ.

Blumarine-bks-F23-043.jpeg

Δεν μπορώ να νιώθω ότι έχω κάτι στο πρόσωπό μου όλη την ημέρα, και ότι το δέρμα μου παθαίνει ασφυξία. Αναζητώ λοιπόν πάντα πιο ανάλαφρες υφές… πράγμα που δημιουργεί άλλα θέματα. Οι ανάλαφρες υφές βλέπεις, συνήθως σημαίνουν και ελαφριά κάλυψη, και όταν είσαι στα 40 (όπως εγώ), τότε θέλεις λίγο παραπάνω καμουφλάζ. Ακόμα και αν δεν είσαι σε αυτή την ηλικία όμως, μπορεί απλά να θέλεις να καλύψεις ατέλειες ή κοκκινίλες…

Akris-bks-F23-091.jpeg

Y2K makeup: Το powder foundation επέστρεψε κι έχουμε τα 10 καλύτερα προϊόντα

Αυτό δεν το κάνουν εύκολα τα ελαφριά foundation… ή τουλάχιστον όχι όλα! Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας: Τα ελαφριά foundation που καλύπτουν και νιώθεις ότι δεν φοράς κάτι. Έχοντας δοκιμάσει τα περισσότερα, ετοίμασα ένα top 10 για εσένα που θέλεις τα πάντα από το foundation σου αλλά κυρίως ελαφριά κάλυψη.

Με μερικά scroll ακόμα, θα τα ανακαλύψεις όλα και μην ανησυχείς, υπάρχουν επιλογές για κάθε budget. You’re welcome!

FREZYDERM, VELVET COLORS FOUNDATION

frezyderm.png

Βασισμένο στην πατενταρισμένη Second Skin Velvet Technology των αντηλιακών Frezyderm που λατρεύουμε, και εμπλουτισμένο από μία ειδική τεχνολογία ενσωμάτωσης χρωμάτων που προσαρμόζεται στον τόνο του δέρματος, αφήνει ανάλαφρη αίσθηση που δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα, απορροφά τη λιπαρότητα, και χαρίζει ματ όψη που διαρκεί πάνω από 6 ώρες.

LANCÔME, TEINT IDOLE ULTRA WEAR

LANCOME-TEINT-IDOLE-ULTRA-WEAR.png

Το κλασικά αγαπημένο foundation βελτιώθηκε, εμπλουτίστηκε με υαλουρονικό οξύ και 81% ορό περιποίησης, ώστε να δημιουργεί το πιο λεπτό φιλμ κάλυψης ever, χαρίζοντας παράλληλα κάλυψη και φυσικό ματ τελείωμα ως και για 24 ώρες.

Underpainting: To viral tiktok beauty hack που υπόσχεται τέλεια όψη χωρίς foundation

LA ROCHE-POSAY, TOLERIANE TEINT WATER CREAM

LA-ROCHE-POSAY-TOLERIANE-TEINT-WATER-CREAM.png

Η νέα σύνθεσή του έχει ανάλαφρη υφή, υαλουρονικό οξύ και υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, ώστε να εξασφαλίζει δροσερή και seamless εφαρμογή αλλά και άνεση. Plus έχει δείκτη προστασίας SPF 20 για προστασία από τις UV ακτινοβολίες.

KORRES, WILD ROSE FOUNDATION

KORRES-WILD-ROSE-FOUNDATION.png

Είναι εμπλουτισμένο με έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη C, ώστε να χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα -όσο καλύπτει τις ατέλειες-, ενώ έχει σούπερ ανάλαφρη υφή που θυμίζει περισσότερο προϊόν skincare παρά μακιγιάζ.

VICHY, MINERALBLEND HYDRATING FLUID FOUNDATION

vichy.png

Με δροσερή και ανάλαφρη σύνθεση, που περιλαμβάνει Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy, υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και mineral χρωστικές. Απλώνεται τέλεια και δημιουργεί αξεπέραστη αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα, που διαρκεί ως και για 16 ώρες.

LA MER, LA MER THE SOFT FLUID LONGWEAR FOUNDATION SPF 20

LA-MER-LA-MER-THE-SOFT-FLUID-LONGWEAR-FOUNDATION-SPF-20.png

Δροσερό και σούπερ ανάλαφρο μεικάπ, με την signature επουλωτική δράση της La Mer. Προσφέρει κάλυψη που «χτίζεται» ενώ παραμένει αναλλοίωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να το αισθάνεσαι.

5+1 tips για να κάνεις το foundation σου να δείχνει πιο φυσικό

DIOR, DIOR FOREVER NATURAL NUDE

DIOR-DIOR-FOREVER-NATURAL-NUDE.png

Έχει φρέσκια και ανάλαφρη υφή, χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση, εμπλουτισμένη με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, καθώς και περιποίηση δέρματος με εκχυλίσματα λουλουδιών.

ARMANI, MAESTRO FUSION MAKEUP SPF 15

ARMANI-MAESTRO-FUSION-MAKEUP-SPF-15.png

Βασισμένο στην πατενταρισμένη Fusion τεχνολογία και εμπνευσμένο από την Super Organza, το πιο λεπτό, φίνο ύφασμα στον κόσμο, είναι ένα μεικάπ που καλύπτει τέλεια και μετατρέπεται σε δεύτερο δέρμα.

L'OREAL PARIS, INFALLIBLE 24H FRESH WEAR FOUNDATION

L'OREAL-PARIS-INFALLIBLE-24H-FRESH-WEAR-FOUNDATION.png

Η πρωτοποριακή τεχνολογία της σύνθεσής του, χαρίζει μια ελαφριά αίσθηση ενώ η εξαιρετικά λεπτή του σύνθεση, εξασφαλίζει άνεση στην εφαρμογή και κάλυψη με διάρκεια.

MAYBELLINE NEW YORK, INSTANT PERFECTOR MATTE 4 IN 1

MAYBELLINE-NEW-YORK-INSTANT-PERFECTOR-MATTE-4-IN-1.png

Προσφέρει ομοιόμορφο τόνο, λειαίνει τους πόρους, καλύπτει τις ατέλειες και χαρίζει ματ αποτέλεσμα, ενώ νιώθεις ότι δεν φοράς τίποτα.

BB cream, CC cream, ενυδατική με χρώμα, foundation: Ποιες οι διαφορές τους και τι να διαλέξεις