Easter vibes: Η Δανάη Μπάρκα με το πιο κλασικό και κομψό μανικιούρ για το Πάσχα

Μαρία Ροδίτη
Easter vibes: Η Δανάη Μπάρκα με το πιο κλασικό και κομψό μανικιούρ για το Πάσχα

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» έχει την τέλεια πρόταση για το γιορτινό μανικιούρ.

Η Δανάη Μπάρκα δεν διστάζει να πειραματιστεί με τα beauty looks της. Την έχουμε δει, άλλωστε, πολλές φορές να τολμά διαφορετικά και ξεχωριστά χτενίσματα, να χρησιμοποιεί hair accessories και να πειραματίζεται στο μακιγιάζ. Και το ίδιο ισχύει και για τα νύχια της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» έχει τολμήσει εξεζητημένα nail art, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν επιλέγει κάποιες φορές και πιο κλασικά μανικιούρ. Όπως συνέβη και τώρα, δηλαδή. Τι θέλω να πω; Ότι η Δανάη έκανε το πιο classic πασχαλινό μανικιούρ, αλλά κι εκείνο το μανικιούρ που είναι passepartout και ταιριάζει σε όλες.

10 μανικιούρ με φράουλες για τα πιο cool nail looks της άνοιξης

Με Easter red μανικιούρ η Δανάη Μπάρκα

Με φόντο ένα βάζο γεμάτο υπέροχες κόκκινες τουλίπες η Δανάη Μπάρκα φωτογράφισε το νέο μανικιούρ της. Ένα μονοχρωματικό κατακόκκινο mani, που σε βάζει από την πρώτη κιόλας ματιά σε Easter mood.

nyxia_barka.JPG

Το κόκκινο μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα

Το Πάσχα, βλέπεις, το κόκκινο χρώμα είναι πρωταγωνιστής, από τα βαμμένα αυγά και τη γιορτινή διακόσμηση μέχρι το μακιγιάζ και τα ρούχα. Από τα νύχια θα έλειπε; Όχι, φυσικά. Και η Δανάη Μπάρκα το ξέρει καλά αυτό. Η παρουσιάστρια του MEGA επέλεξε να διατηρήσει το τετράγωνο σχήμα στα νύχια της, ένα nail shape που έχει αγαπήσει τους τελευταίους μήνες. Και δικαίως, γιατί το συγκεκριμένο σχήμα δείχνει πιο μακριά, λεπτά και πολύ θηλυκά τα δάχτυλα των χεριών.

Εσύ θα πεις «ναι» στο κόκκινο μανικιούρ; Δες τα καλύτερα βερνίκια

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις κόκκινα νύχια για το Πάσχα, μπορείς να τα καταφέρεις και μόνη σου. Αν, μάλιστα, έχεις ένα από τα παρακάτω βερνίκια νυχιών, το ζήτημα Easter mani θα γίνει για εσένα «παιχνιδάκι».

Ξεκίνα, λοιπόν, το scroll, δες τα πιο wow κόκκινα μανό στην gallery και sparkle like a real Queen!