Η Δανάη Μπάρκα «ψηφίζει» glitter στα νύχια και μας βάζει από τώρα σε χριστουγεννιάτικο mood

Μαρία Ροδίτη
Η Δανάη Μπάρκα «ψηφίζει» glitter στα νύχια και μας βάζει από τώρα σε χριστουγεννιάτικο mood

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» επέλεξε ένα άκρως γιορτινό και λαμπερό μανικιούρ ιδανικό και για τα Χριστούγεννα.

Η Δανάη Μπάρκα είναι beauty addict και το είχε παραδεχθεί ανοιχτά σε συνέντευξή της εδώ στο Queen.gr! Η παρουσιάστρια φροντίζει να είναι πάντα περιποιημένη και αυτό ισχύει απόλυτα για τα νύχια της. Πόσες φορές, άλλωστε, δεν μας έχει δείξει μέσα από τα social media τη nail artist της, αλλά και τα σχέδια που κάνει; Έτσι έγινε και χθες (22/11).

Η 30χρονη αποφάσισε να κάνει ένα άκρως γιορτινό και glamorous μανικιούρ, το οποίο και μοιράστηκε στο Instagram. Και μας έδωσε το απαραίτητο nail inspo.

Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το κερασί κραγιόν με τον πιο updated τρόπο

Γκρι glitter nails «ψηφίζει» η Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα σε ένα boomerang σε Insta Story αποκάλυψε τα glam nails της. Ειδικότερα, όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η παρουσιάστρια του MEGA επέλεξε ένα βερνίκι σε γκρι σκούρο με πολύ glitter.

danai_barka_nyxia_glitter.jpg

Το γκρι glitter μανικιούρ της Δανάης Μπάρκα

Διατήρησε το αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια της και κάπως έτσι μας έδωσε μια τέλεια ιδέα για το επόμενο μανικιούρ μας. Ίσως και για το χριστουγεννιάτικο. Γιατί είναι άκρως γιορτινή και κομψή η επιλογή που έκανε η Δανάη Μπάρκα. Η αλήθεια να λέγεται!

Εσύ θα βάλεις glitter; Εμείς λέμε ΝΑΙ

Τα glitter nail art είναι μια τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση. Ειδικά, όμως, για τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι must! Όλα, άλλωστε, τότε είναι πιο λαμπερά, πιο πολυτελή, πιο ξεχωριστά. Έτσι και το μανικιούρ μας.

Αν, λοιπόν, θέλεις κι άλλες ιδέες για glitter νύχια, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Κάνε scroll στην gallery και πάρε κι άλλες ιδέες πέραν αυτής από τη Δανάη Μπάρκα.