Don’t panic! Μπορείς να κολλήσεις το σπασμένο νύχι σου με ένα φακελάκι τσάι – δες πώς

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Don’t panic! Μπορείς να κολλήσεις το σπασμένο νύχι σου με ένα φακελάκι τσάι – δες πώς

Όταν μακραίνεις με κόπο τα νύχια σου και ξαφνικά ένα σπάει, τότε έχεις κάθε λόγο να νευριάζεις… Όχι όμως και να πανικοβάλλεσαι. Η Betina Goldstein έχει τη λύση και μας την έδειξε βήμα προς βήμα. Ετοίμασε το τσάι σου και διάβασε παρακάτω.

Ένα σπασμένο νύχι δεν φέρνει την καταστροφή του κόσμου, όμως μπορεί να φέρει την καταστροφή του μανικιούρ σου, ιδιαίτερα αν μακραίνεις με πολύ κόπο τα δικά σου νύχια. Αφενός θα πρέπει να τα κόψεις όλα στο ίδιο μήκος, και αφετέρου θα βιώσεις την ανατριχιαστική αίσθηση όταν τα μαλλιά σου θα πιαστούν -μοιραία- στο ράγισμα. Όλα αυτά είναι legit λόγοι για να εκνευρίζεσαι, όμως δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι κιόλας. Βλέπεις, υπάρχει λύση και μάλιστα είναι approved από την απόλυτη ειδικό των νυχιών: Τη Betina Goldstein.

https://www.instagram.com/p/CqYMlz6J7dm

Ξέρεις την αγάπη μας για αυτή τη nail artist εδώ στο beauty department, βγαίνει πολύ συχνά προς τα έξω και είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Η Betina δημιουργεί τις τάσεις, μας δείχνει πώς να φροντίσουμε τα νύχια μας, φτιάχνει μικροσκοπικά έργα τέχνης επάνω σε νύχια, και πλέον μας δείχνει πώς να διορθώσουμε το κακό που μας βρήκε -το σπασμένο νύχι δηλαδή-… με ένα φακελάκι τσάι. Δες το video και τα λέμε πιο κάτω…

https://www.instagram.com/p/CqDbyrIMwbu

Όπως είδες, το ράγισμα μπορεί να διορθωθεί με λίγη κόλλα για νύχια και ένα μικρό κομμάτι από ένα φακελάκι τσάι (ή χαμομήλι ή όποιο αφέψημα έχεις σε φακελάκια). Τα βήματα είναι απλά και η κόλλα πανεύκολο υλικό που μπορείς να βρεις σε όλα σχεδόν τα καταστήματα καλλυντικών. Και για να μην σου συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, έχουμε μερικές ακόμα συμβουλές για εσένα.

Spring it on: Η Δανάη Παππά με το πιο funky color trend της άνοιξης στα νύχια

Για να μην σπάνε τα νύχια σου, θα πρέπει να προσθέσεις στην διατροφή σου ένα συμπλήρωμα που τα δυναμώνει. Μόνο καλό θα σου κάνει, και θα δεις μεγάλη διαφορά. Έπειτα, θα πρέπει να φροντίσεις να αφήνεις τα νύχια σου να «ξεκουράζονται» ανάμεσα στα μανικιούρ, και να τους προσφέρεις εντατική θρέψη με μάσκες και έλαια που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου (έχουμε αναρτήσει πολλές συνταγές) ή που μπορείς να βρεις στα καταστήματα.

Σε κάθε περίπτωση δεν θέλουμε να σε πιάνει πανικός, και πριν κόψεις το σπασμένο νύχι πάρε μία βαθιά ανάσα και σκέψου ότι λύσεις υπάρχουν για όλα. Ρίξε τώρα μία ματιά σε μερικά τέλεια σχέδια από την Betina για να ηρεμήσεις.

Easter vibes: Η Δανάη Μπάρκα με το πιο κλασικό και κομψό μανικιούρ για το Πάσχα