Spring it on: Η Δανάη Παππά με το πιο funky color trend της άνοιξης στα νύχια

Μαρία Ροδίτη
Spring it on: Η Δανάη Παππά με το πιο funky color trend της άνοιξης στα νύχια

Η Δανάη Παππά, που απολαμβάνεις στην τηλεοπτική σειρά Σασμός, επέλεξε ένα μονοχρωματικό nail look λίγο πριν το Πάσχα.

Η Δανάη Παππά είναι μία από τις πιο stylish παρουσίες της ελληνικής showbiz και ένα κορίτσι που άνετα θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι beauty addict. Κι αυτό, γιατί πάντα θα τη δεις να είναι περιποιημένη – χωρίς υπερβολές- και ειδικότερα να έχει τα πιο κομψά μανικιούρ.

Βλέπεις, η ηθοποιός υποδύεται μια μανικιουρίστ στον Σασμό του ALPHA, οπότε έτσι κι αλλιώς πρέπει να έχει περιποιημένα νύχια. Και μάλλον απολαμβάνει πολύ όλη αυτήν τη συνθήκη, καθώς πολύ συχνά μάς δείχνει το εκάστοτε μανικιούρ της στο Instagram. Τι έκανε αυτήν τη φορά η Δανάη Παππά; Φούξια νύχια!

10 μανικιούρ με φράουλες για τα πιο cool nail looks της άνοιξης

Το φούξια μανικιούρ της Δανάης Παππά είναι το τέλειο inspo για την άνοιξη

Με ένα Insta Story η Δανάη Παππά αποκάλυψε το νέο μανικιούρ της χθες βράδυ (28/3). Η 26χρονη ηθοποιός υιοθέτησε το Barbiecore trend, που βλέπουμε να παίζει παντού ήδη από τα τέλη του 2022, και έκανε total fuchsia nails. Υιοθέτησε, δηλαδή, ένα από τα top color trends της άνοιξης στα νύχια.

danouz_fuchsia_nyxia.JPG

Το φούξια μανικιούρ της Δανάης Παππά

Όπως μπορείς να δεις στη φωτογραφία, τα νύχια της τηλεοπτικής Θοδώρας δεν έχουν κανένα απολύτως σχέδιο, είναι μονόχρωμα φούξια και σε ένα σχήμα που κολακεύει τα δάχτυλα. Ποιο είναι αυτό; Το μακρύ αμυγδαλωτό, το οποίο κάνει τα δάχτυλα να δείχνουν πιο λεπτά, μακριά και θηλυκά.

danouz.jpg

Έτοιμη για λίγο ακόμα Barbiecore mani inspo;

Αν είσαι fan της μονοχρωμίας και θέλεις να μπεις σε ανοιξιάτικο mood, το μανικιούρ της Δανάης Παππά είναι ό,τι πρέπει για σένα. Αν, από την άλλη, λατρεύεις τα nail art και θέλεις να «παίζεις» στα νύχια σου, δεν έχεις παρά να σκρολάρεις στην παρακάτω gallery.

Μετά από αρκετό search στο Instagram βρήκα για εσένα 5 super funky φούξια nail art, που θα κάνουν τη διαφορά στα ανοιξιάτικα looks σου.