Καλή Ανάσταση – 4 τρόποι να φορέσεις την ασημί σκιά και να κάνεις statement

Μαρία Ροδίτη
Καλή Ανάσταση – 4 τρόποι να φορέσεις την ασημί σκιά και να κάνεις statement
Matteo Valle/IMAXTREE.COM

Αν μετά την Ανάσταση κανονίσεις gathering ή έξοδο με τις φίλες σου, μπορείς να λάμψεις φορώντας ασημί σκιά.

Μπορεί η περίοδος της λάμψης και του glitter να είναι τα Χριστούγεννα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και το Πάσχα δεν μπορείς να κάνεις glam εμφανίσεις. Αν, για παράδειγμα, μετά την Ανάσταση αποφασίσεις να βγεις με τους φίλους και τις φίλες σου, γιατί να μην κάνεις ένα statement μακιγιάζ; Γιορτινή μέρα είναι, άλλωστε.

Κι αν είσαι αναποφάσιστη και δεν ξέρεις τι glamorous σκιά να διαλέξεις, σου έχω την απάντηση: ασημί. Η silver σκιά είναι fashion forward, δεν είναι τόσο συνηθισμένη όσο η χρυσή και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις για να «παίξεις» με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Είσαι έτοιμη να τους ανακαλύψεις παρακάτω;

DIY Time! Πώς θα φτιάξεις body lotion με σπασμένο highlighter ή shimmer σκιά

Πώς να φορέσεις το Πάσχα την ασημί σκιά

Με highlighter

highlighter.jpg

Άπλωσε ασημί σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και την εσωτερική γωνία και δώσε ακόμα περισσότερη λάμψη με highlighter. Άπλωσε highlighter στα ζυγωματικά, στους κροτάφους και στο τόξο του έρωτα (aka στο κέντρο του άνω χείλους) και ολοκλήρωσε το look με πολύ απαλό ροζ κραγιόν.

Με eyeliner

eyeliner.jpg

Χρησιμοποίησε μαύρο eyeliner πάνω από την ασημί σκιά για να τονίσεις ακόμα περισσότερο τα μάτια σου. Επειδή, όμως, από μόνο του αυτό το look είναι bold, μείνε «ήσυχη» στα χείλη. Χρησιμοποίησε διάφανο lip gloss και λίγο ρουζ στα ζυγωματικά για να δώσεις το χρώμα της υγείας στο πρόσωπό σου.

Με μολύβι στο κάτω βλέφαρο

molivi_katw_apo_ta_matia.jpg

Το μολύβι κάτω από τα μάτια είχε φύγει από το προσκήνιο, όμως αυτήν τη σεζόν κάνει δυναμικό comeback. Συνδύασέ το, λοιπόν, με ασημί σκιά το βράδυ της Ανάστασης και πρόσθεσε στο look μόνο ροζ lip gloss.

Ασημί σκιά με bronzer

skia_me_bronzer.jpg

Ποιος είπε ότι το bronzer ταιριάζει μόνο με γήινες αποχρώσεις στα μάτια; Όχι! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις bronzer στο μακιγιάζ και να το συνδυάσεις με τη ροζ σκιά. Μην κάνεις υπερβολές, όμως. Μικρή ποσότητα bronzer για να φαίνεται φυσικό το ηλιοκαμένο δέρμα.