Η Βίκυ Καγιά με μπλε-μοβ σκιά είναι το τέλειο inspo για τα party looks

Μαρία Ροδίτη
Η Βίκυ Καγιά με μπλε-μοβ σκιά είναι το τέλειο inspo για τα party looks

Το μπλε-μοβ eye look της Βίκυς Καγιά είναι η πιο safe και εντυπωσιακή επιλογή για να είσαι «μέσα στο θέμα» όταν σε καλούν σε πάρτι.

Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει (hell, yeah!) και αν ήδη έχεις κανονίσει να βρεθείς σε κάποιο πάρτι ή σε κάποιο club, λογικά θα σκέφτεσαι τι μακιγιάζ θα κάνεις. «Να τονίσω τα χείλη ή τα μάτια;», «να βάλω glitter ή όχι;», σκέφτεσαι και κάπως αμφιταλαντεύεσαι. Η Βίκυ Καγιά έχει την απάντηση και σου λέει να τολμήσει το μπλε-μοβ στα μάτια.

Η κριτής του GNTM και παρουσιάστρια του Shopping Star δημιούργησε το απόλυτο glam look και οι φωτογραφίες της στο Instagram πραγματικά θα σε εμπνεύσουν. Και θα σε βάλουν στη διαδικασία να κάνεις αυτό το κάτι παραπάνω στο μακιγιάζ, ώστε να το απογειώσεις. Έτοιμη για party makeup inspo;

Αν έχεις καστανά μάτια αυτές οι σκιές θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις φορώντας μάσκα

Το party makeup look της Βίκυς Καγιά

Μερικές backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model δημοσίευσε στο Instagram της η Βίκυ Καγιά και σου δίνει πραγματικά την απόλυτη έμπνευση για τις λαμπερές εμφανίσεις του χειμώνα. Η κριτής φορά ένα εντυπωσιακό, maxi, ασημί φόρεμα – ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι κι εσύ για τα glam looks σου- και έχει απογειώσει το outfit με μπλε-μοβ eye look.

https://www.instagram.com/p/Cka_FYxq_eX

Συγκεκριμένα, η 44χρονη φοράει μπλε-μοβ σκιά με shimmer, καφέ μολύβι στο κάτω βλέφαρο, το οποίο τονίζει το χρώμα των ματιών της, κι έχει ολοκληρώσει το look με highlighter στα ζυγωματικά και έντονο ροζ κραγιόν. Τα μαλλιά της έχει σε χαλαρά- ελαφρώς wet- waves και με έντονη χωρίστρα στο πλάι.

Εσύ μπλε-μοβ σκιά έχεις; Ώρα να αποκτήσεις

Μια μπλε-μοβ σκιά που θα σου λύνει πάντα τα χέρια όταν έχεις επίσημα καλέσματα, πρέπει να βρίσκεται στο νεσεσέρ σου. Στην παρακάτω gallery θα βρεις 5 τέτοιες σκιές για να είσαι πανέτοιμη την επόμενη φορά που θα βγεις για beauty shopping.

Τα parties έχουν ήδη πάρει «φωτιά». Εφοδιάσου με τα κατάλληλα items και κάνε τη διαφορά!