Magnificent 7: Τα προϊόντα που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα σου από την πρώτη χρήση

Magnificent 7: Τα προϊόντα που μεταμορφώνουν την επιδερμίδα σου από την πρώτη χρήση

Αν αυτό που θέλεις είναι άμεσα αποτελέσματα, τότε αυτά τα προϊόντα πρέπει σίγουρα να μπουν στο καλάθι με τις beauty αγορές σου.

Το skincare είναι ένας μαραθώνιος, όχι ένα sprint. Προκειμένου να δούμε το αποτέλεσμα πολλών προϊόντων, πρέπει να τα χρησιμοποιούμε συστηματικά και να περιμένουμε μερικές εβδομάδες. Είναι λογικό! Η επιδερμίδα μας χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί και να εκμεταλλευτεί όλα τα συστατικά που λαμβάνει, ώστε να την δούμε αλλαγμένη προς το καλύτερο.

Υπάρχουν ωστόσο μερικά προϊόντα που υπόσχονται και κάνουν, πολύ μεγάλη διαφορά από την πρώτη χρήση. Πρέπει να ομολογήσω ότι, όποτε πέσει στα χέρια μου κάποιο προϊόν που υπόσχεται άμεσα αποτελέσματα, το προσεγγίζω ιδιαίτερα σκεπτική και «κρατώντας μικρό καλάθι». Τα προϊόντα για τα οποία θα σου μιλήσω σήμερα ωστόσο, με έχουν εκπλήξει ευχάριστα και τα αγοράζω ξανά και ξανά.

Glow Queen: Για λαμπερό τελείωμα στο μακιγιάζ ξέχνα το highlighter και διάλεξε ένα έλαιο προσώπου

Είναι μάσκες, λοσιόν, προϊόντα καθαρισμού και σπρει που μοιάζουν να κρύβουν μέσα τους κάποια μαγεία. Στην πραγματικότητα, αυτά τα προϊόντα άμεσης δράσης, έχουν απλά magnificent συνθέσεις και είναι εμπλουτισμένα με magnificent συστατικά, και θα βρεις τα 7 καλύτερα παρακάτω.

ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΗΞΙΜΑΤΟΣ

111SKIN-CRYO-DE-PUFFING-MASK.png

111SKIN, CRYO DE-PUFFING MASK

Πρόκειται για μία μάσκα εμπνευσμένη από την κρυοθεραπεία. Αυτό που υπόσχεται είναι να μειώσει το πρήξιμο στο πρόσωπο και να μας χαρίσει αναζωογονημένη και φρέσκια όψη. Το καταφέρνει μέσα σε λίγα λεπτά και θα σε εθίσει το πόσο μεγάλη διαφορά θα δεις στην επιδερμίδα σου.

ΜΑΣΚΑ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ

BENEFIT-COSMETICS-THE-POREFESIONAL-SPEEDY-SMOOTH-QUICK-SMOOTHING-PORE-MASK.png

BENEFIT COSMETICS, THE POREFESIONAL SPEEDY SMOOTH QUICK SMOOTHING PORE MASK

Είναι μία μάσκα που υπόσχεται να σου χαρίσει πιο λεία όψη, μειώνοντας την εμφάνιση των διεσταλμένων πόρων. Το καταφέρνει χάρη στα δραστικά συστατικά που περιέχει και εξαιτίας της πρωτοποριακής της σύνθεσης που φέρει την υπογραφή της Benefit Cosmetics.

ΣΠΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

CAUDALIE-BEAUTY-ELIXIR.png

CAUDALIE, BEAUTY ELIXIR

Είναι ό, τι καλύτερο έχει συμβεί στο δέρμα μας γιατί με ένα ψέκασμα ενυδατώνει, αναζωογονεί, φρεσκάρει και χαρίζει λάμψη. Το αποτέλεσμα γίνεται τόσο άμεσα ορατό που θα σε κάνει να τελειώσεις –όπως και εμείς- το πρώτο σου μπουκάλι σε χρόνο μηδέν. Και ναι, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πριν και μετά το skincare ή/και το μακιγιάζ, αλλά και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Perfection! 5 skincare hacks για επιδερμίδα που σχεδόν δεν χρειάζεται μακιγιάζ

ΚΡΕΜΑ CC

Filorga-Oxygen-Glow-CC-Cream-SPF30.jpg

FILORGA, OXYGEN-GLOW CC CREAM SPF30

Είναι η κρέμα CC που μας έχει ξετρελάνει. Χαρίζει τόσο υγιή και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα, που κάνει το δέρμα μας να μοιάζει σα να περάσαμε κάποιο φίλτρο στο Instagram. Αν προσθέσεις σε αυτό, το γεγονός ότι θρέφει την επιδερμίδα και την προστατεύει από τον ήλιο, έχεις ένα πραγματικά τέλειο προϊόν.

2 ΣΕ 1 ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

GLAMGLOW-BRIGHTMUD-DUAL-ACTION-EXFOLIATING-TREATMENT.png

GLAMGLOW, BRIGHTMUD DUAL ACTION EXFOLIATING TREATMENT

Χρησιμοποιείται ως μάσκα αλλά και ως απολεπιστικό και υπόσχεται αξεπέραστη λάμψη στην επιδερμίδα. Το καταφέρνει άμεσα και παράλληλα καθαρίζει σε βάθος, τονώνοντας και βελτιώνοντάς τη. Είναι το απόλυτο must have, για κάθε εποχή του κόσμου.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

KIEHL'S-RARE-EARTH-DEEP-PORE-DAILY-CLEANSER.png

KIEHL'S, RARE EARTH DEEP PORE DAILY CLEANSER

Είναι ένα προϊόν καθαρισμού για καθημερινή χρήση, που πραγματικά αφαιρεί τα πάντα και αφήνει την επιδερμίδα τόσο φρέσκια και καθαρή, που η διαφορά είναι ορατή πριν ακόμα βάλεις τίποτα στο πρόσωπό σου.

ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

L'OREAL-PARIS-REVITALIFT-FILLER-AMPOULES.png

L'OREAL PARIS, REVITALIFT FILLER AMPOULES

Περιέχουν καθαρό υαλουρονικό οξύ και προσφέρουν στην επιδερμίδα εντατική ενυδάτωση που φαίνεται από την χρήση της πρώτης αμπούλας. Με την ολοκλήρωση της αγωγής των 7 ημερών, η επιδερμίδα είναι πιο ενυδατωμένη και υγιής από ποτέ.

DIY Time! Κοκκινίλες, ερεθισμοί και αλλεργίες θα εξαφανιστούν με αυτή τη μάσκα μπανάνας