Ballerina bun: Η Φαίη Σκορδά με το πιο hot χτένισμα του 2023 που είναι ιδανικό και για το Πάσχα

Μαρία Ροδίτη
Ballerina bun: Η Φαίη Σκορδά με το πιο hot χτένισμα του 2023 που είναι ιδανικό και για το Πάσχα

Αν θέλεις να είσαι κομψή το Πάσχα αλλά και να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τις λαμπάδες, το ballerina bun είναι η (πιο μοντέρνα) λύση.

Δεν ξέρω αν η φοβία μου για τις λαμπάδες οφείλεται στο γεγονός ότι έχω πολύ πλούσια μαλλιά ή στο ότι έχω δει μπροστά μου κοπέλα να αρπάζει φωτιά στο προαύλιο της εκκλησίας, την Ανάσταση. Όπως και να έχει, φροντίζω πάντα το Πάσχα να έχω τα μαλλιά μου πιασμένα για να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο από κάθε κακοτοπιά.

Σε αναζήτηση χτενίσματος, λοιπόν, στο Instagram μέσα στο Σαββατοκύριακο, έπεσα πάνω στον τέλειο κότσο της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ έκανε ballerina bun, που αποτελεί μία από τις πιο hot τάσεις του 2023 και την τέλεια πρόταση για το Πάσχα.

5 updos με λαστιχάκια για να μην έχεις άγχος ότι θα καείς την Ανάσταση

Τι είναι το ballerina bun και πώς τον αναβάθμισε η Φαίη Σκορδά

Ballerina bun λέγεται ο πολύ ψηλός κότσος, που κάνουν οι μπαλαρίνες για να χορεύουν χωρίς να τις ενοχλούν τα μαλλιά. Ο κλασικός ballerina bun είναι πολύ σφιχτός με sleek μαλλιά, συνήθως, όμως η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να δημιουργήσει μια παραλλαγή.

skorda_mallia.jpg

Η 43χρονη παρουσιάστρια ναι μεν έπιασε πολύ ψηλό κότσο, αλλά τον έκανε κάπως ατημέλητο στην κορυφή του. Δεν ήταν, δηλαδή το τέλειο, αψεγάδιαστο ballerina bun και κάπως έτσι το αποτέλεσμα ήταν πιο μοντέρνο. Επίσης, η Φαίη άφησε και δύο τούφες ελεύθερες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της κάνοντας πιο sexy το look.

Πώς θα κάνεις κι εσύ ballerina bun; Όλα τα βήματα

Αν θέλεις κι εσύ το Πάσχα να αντιγράψεις το χτένισμα της Φαίης Σκορδά, μπορείς. Αρκεί να χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου – ιδανικά να τα έχεις σε χαλαρούς κυματισμούς- και έπειτα να τα πιάσεις πολύ ψηλά σε ελαφρώς messy κότσο.

kotsos_skorda.jpg

Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να τα τραβήξεις και να τα δέσεις πολύ σφιχτά, αρκεί ο κότσος να είναι πολύ ψηλός. Έπειτα, κρέπαρε τα μαλλιά μπροστά στη ρίζα, ώστε να αποκτήσουν όγκο και άφησε ελεύθερες 2 τούφες. That’s it! Ολοκλήρωσε και με λακ για να σταθεροποιηθεί το χτένισμα και ετοιμάσου για την πιο stylish πασχαλινή εμφάνιση.