Νομικού, Κωσταρά & άλλες celebs που έκοψαν αφέλειες και υιοθέτησαν το απόλυτο French girl’s style

Μαρία Ροδίτη
Νομικού, Κωσταρά & άλλες celebs που έκοψαν αφέλειες και υιοθέτησαν το απόλυτο French girl’s style

Δούκισσα Νομικού, Βάσια Κωσταρά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και άλλες Ελληνίδες celebrities είπαν «ναι» στο πιο κομψό και stylish κούρεμα όλων των εποχών.

Οι αφέλειες είναι από τα πιο διαχρονικά και κομψά κουρέματα και για αυτό, άλλωστε, τις βλέπουμε σε διαφορετικές εκδοχές να κυριαρχούν κάθε σεζόν. Από curtain bangs και full bangs, μέχρι wispy, bottleneck και shag, οι αφέλειες μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε στυλ και ύφος, και πραγματικά να αναβαθμίσουν ένα look.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ολοένα και περισσότερες Ελληνίδες celebrities τις επιλέγουν. Όπως θα δεις παρακάτω, η Μαρία Σολωμού, η Δούκισσα Νομικού, η Βάσια Κωσταρά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Βίκυ Καγιά και άλλες αγαπημένες γυναίκες της ελληνικής showbiz έχουν δοκιμάσει τις αφέλειες με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία στο hair look της. Και είναι όλες… έμπνευση.

See-through bangs είναι η νέα μεγάλη τάση στα μαλλιά και θα σε κάνει να πεις «ναι» στις αφέλειες

Δούκισσα Νομικού

Στα τέλη Γενάρη η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να αλλάξει hair look, να κόψει full bangs στα μαλλιά της και να μετατραπεί στο απόλυτο French girl. Δες τη λίγο καλύτερα... Δε θυμίζει πολύ Brigitte Bardot;

https://www.instagram.com/p/Cq3Ph-1P_3F

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

triantafyllidou_afeleies.jpg

Λίγο πριν την είσοδό της στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκοψε αφέλειες και ανανέωσε το look της. Οι αφέλειές της φτάνουν στο ύψος του φρυδιού και είναι τόσο «εύπλαστες», που μπορούν χωρίς κόπο να μετατραπούν σε φράτζα.

Κλέλια Ανδριολάτου

Οι πρώτες αφέλειες

klelia.jpg

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι bangs lover και υπάρχουν αποδείξεις. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Maestro είχε κόψει αφέλειες τα μαλλιά της και όσο αυτά ήταν μακριά, ενώ και τώρα που έχει πολύ κοντό καρέ κούρεμα, τόλμησε ξανά κι έκανε κοντά bangs.

Το τωρινό look

andriolatou_afeleies.jpg

Νάντια Μπουλέ

boule.jpg

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποφάσισε να αναβαθμίσει το κοντό καρέ κούρεμά της στα τέλη του 2022 κάνοντας curtain bangs. Και το αποτέλεσμα είναι super chic!

Δανάη Λιβιεράτου

livieratou.jpg

Στα μέσα Φεβρουαρίου η Δανάη Λιβιεράτου αποφάσισε να ανανεώσει το look της κόβοντας curtain bangs, σε μια... bottleneck εκδοχή. Για να καταλάβεις, οι bottleneck bangs είναι εμπνευσμένες από τον λαιμό ενός μπουκαλιού, εξ’ ου και το όνομα bottleneck. Στην ουσία, στη μέση του μετώπου οι αφέλειες είναι πιο κοντές, και όσο πλησιάζουν στα μάτια και στην άκρη του μετώπου μακραίνουν φτάνοντας μέχρι τα ζυγωματικά. Απλώς η Δανάη επέλεξε να κάνει curtain bangs, οι οποίες στην άκρη του μετώπου μακραίνουν, αντί για κανονικές, full bangs.

Βάσια Κωσταρά

kostara_curtain_bangs.jpg

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας έχει υιοθετήσει εδώ και καιρό τις curtain bangs και δεν λέει να τις αλλάξει. Και δικαίως, βέβαια. Βλέπεις, οι curtain bangs είναι διαχειρίσιμες, μπορείς να τις πιάσεις, μπορείς να τις αφήσεις ελεύθερες, ενώ ακόμα και αν μακρύνουν, δεν πέφτουν στο πρόσωπο ενοχλώντας σε.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

iliana_curtainbangs.jpg

Στα τέλη του 2022 και όταν παρουσίαζε το Love Island, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε full bangs. Λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια υιοθέτησε curtain bangs, που φτάνουν στο ύψος του αυτιού και απογείωσε το French girl's style.

Μαρία Σολωμού

solomou_afeleies.jpg

Εδώ και πολλά χρόνια η Μαρία Σολωμού έχει αφέλειες που φτάνουν λίγο πάνω από τα φρύδια της. Η ηθοποιός έχει υιοθετήσει το πιο chic hair look, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με τα πολύ σγουρά μαλλιά της.

Βίκυ Καγιά

https://www.instagram.com/p/Clqw7eCqomN

Αν δεν είχε curtain bangs η Βίκυ Καγιά, τότε ποια θα είχε; Η παρουσιάστρια λατρεύει το στυλ των Γαλλίδων και το έχει υιοθετήσει και η ίδια εδώ και καιρό.