Η Δανάη Λιβιεράτου έκοψε τα μαλλιά της και οι αφέλειες της πάνε πολύ

Η Δανάη Λιβιεράτου έκοψε τα μαλλιά της και οι αφέλειες της πάνε πολύ

Την περιμέναμε την αλλαγή από τη Δανάη Λιβιεράτου η οποία έχει ήδη σκουρύνει τα μαλλιά της. 

Aκόμα μια αλλαγή για την καλλονή Δανάη Λιβιεράτου. Η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ τόλμησε μια ακόμα αλλαγή κόβωντας κοντές αφέλειες. ]

Την αλλαγή αποκάλυψε η ίδια με ένα insta story, γράφοντας χαρακτηριστικά bang bang.

danaelivieratou_3054694348893078901.jpg

Ακολούθησε ένα σταθερό ποστ με τη Δανάη να τραγουδάει ακαπέλα, κάτι που λατρεύει και μέσα από το οποίο φαίνεται η εξέλιξη στη φωνή της.

https://www.instagram.com/p/Cpp_c_0qh8k

Πέρα από τη σχέση της με τον Πάμπλο Μίλερ, τους οποίους ενώνει η μουσική, την αγάπη για την ιππασία και τα άλογα, η Δανάη από τότε που ήταν μόλις 12 ετών είχε μιλήσει για το πόσο λατρεύει τη μουσική στο Hello, τονίζοντας:

https://www.instagram.com/p/CZKYgjgK1ku

Όταν μ’ απασχολεί κάτι για μεγάλο διάστημα, μπορώ να το σχεδιάσω, να βγάλω ό,τι σκέφτομαι. Παίζω πιάνο, κι από μικρή είχα είδωλα στο τραγούδι. Άρχισα να τραγουδάω, να βγάζω όλο και πιο δύσκολα τραγούδια και στο τέλος έγινα ένα μ’ αυτό. Έχω καταλήξει ότι μ’ αυτό θ’ ασχοληθώ, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι δε θα υπάρχει η μουσική στη ζωή μου».

https://www.instagram.com/p/CnabQZOIPpK

Η Δανάη Λιβιεράτου δέχθηκε το πιο ωραίο δώρο από τον σύντροφό της και «χωράει» σε τρεις λέξεις

Pablo Miller και Δανάη Λιβιεράτου

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τη της σχέση. Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα της, ασχολείται πλέον με τη μουσική, και μπορεί να σπουδάζει στην Αγγλία, αλλά έδωσε μια live εμφάνιση στο fashion show του 5226 by Celia Kritharioti που συζητήθηκε πολύ και όχι άδικα!

Ο Pablo Miller είναι και αυτός μουσικός και μάλιστα, δηλώνει κιθαριστής, τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός. Όχι μόνο αυτό, αλλά όπως και η Δανάη Λιβιεράτου, έτσι και ο Pablo Miller προέρχεται από οικογένεια μουσικών: Ο μπαμπάς του νεαρού είναι σχεδόν αδερφός με τον τραγουδιστή Sting και επί δεκαετίες κιθαρίστας. Ο αδερφός του Pablo, Rufus είναι κι αυτός κιθαρίστας ενώ και η αδερφή τους Misty, που έγινε πρόσφατα μαμά, έχει επίσης ταλέντο στην κιθάρα.