Δεν είχα ποτέ ξανά τόσο ωραίο χρώμα! Η Δανάη Μπάρκα μοιράζεται μαζί μας τι σημαίνει η εμπειρία iNOA

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Δεν είχα ποτέ ξανά τόσο ωραίο χρώμα! Η Δανάη Μπάρκα μοιράζεται μαζί μας τι σημαίνει η εμπειρία iNOA

Η Δανάη Μπάρκα, το δικό μας κορίτσι και η αγαπημένη μας καστανή, μας μίλησε για την πρώτη της ανάμνηση στο κομμωτήριο, για τη σχέση της με τον Νικόλα Βιλλιώτη και γιατί η εμπειρία βαφής iNOA την κάνει να νιώθει σαν πριγκίπισσα.

H Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια εδώ στο beauty department γιατί νιώθαμε ότι είναι μία από τις κολλητές μας, πριν ακόμα να τη γνωρίσουμε. Εκτός από το υπέροχο χιούμορ και το μπρίο της ωστόσο, λατρεύουμε και τα μαλλιά της. Είναι η αγαπημένη μας καστανή, που δεν φοβάται να πάρει ρίσκα και να αλλάξει το χρώμα της. Αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί έχει στο πλευρό της τον υπέροχο Νικόλα Βιλλιώτη, L’Oreal Professionnel Pro Creator, και την iNOA, τη βαφή που άλλαξε τα δεδομένα στο κομμωτήριο τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για κάθε γυναίκα.

danai-1.png

Η iNOA, βλέπεις, είναι η πρώτη βαφή με βάση το λάδι και άλλαξε για πάντα την κομμωτηριακή μας εμπειρία. Δεν περιέχει λοιπόν αμμωνία άρα είναι άοσμη, καλύπτει τέλεια τα λευκά, προσφέρει ιδανική άνεση στο τριχωτό και προσφέρει έως και 48% περισσότερη λάμψη σε σχέση με πριν τη βαφή. Όλα αυτά είναι που κέρδισαν τη Δανάη, η οποία νιώθει σαν πριγκίπισσα όταν βρίσκεται στην καρέκλα του φανταστικού Νικόλα, και όταν απολαμβάνει την εμπειρία βαφής iNOA.

danai-2.png

Αντί όμως να μακρηγορούμε, σε αφήνουμε να πατήσεις play στο video που ακολουθεί και να δεις τη Δανάη να μας μιλά για την πρώτη της εμπειρία στο κομμωτήριο, για την πρώτη φορά που την περιποιήθηκε ο Νικόλας, και για το τι σημαίνει για εκείνη η εμπειρία βαφής iNOA.

Η Δανάη έχει ουσιαστικά μεγαλώσει μέσα στο κομμωτήριο και η αγάπη της για τα μαλλιά –καθώς και για αλλαγές- βγαίνει προς τα έξω. Ο Νικόλας τη βοήθησε να αποκτήσει τα ωραιότερα μαλλιά ever, πάντα με την iNOA η οποία έχει «λύσει» και τα χέρια του Νικόλα. Η Δανάη μπορεί να αισθάνεται πριγκίπισσα στο κομμωτήριο, αλλά και ο Νικόλας έχει πλήρη δημιουργική ελευθερία χάρη στο χρωματολόγιο της iNOA, και είναι βέβαιος για την ποιότητα του χρώματος και για την ποιότητα των μαλλιών που περιποιείται και όλα αυτά μαζί είναι που κάνουν την εμπειρία iNOA μοναδική, για τη γυναίκα, τον επαγγελματία αλλά και το περιβάλλον.

inoa.png

Όπως είπε και ο Νικόλας, η νέα iNOA έχει βιώσιμη συσκευασία, πράγμα που σημαίνει ότι είναι και αυτή μέρος του οράματος της L’Oréal Professionnel για ένα πιο «πράσινο» μέλλον. Το νέο, μικρότερο σωληνάριο της iNOA είναι φτιαγμένο από 95% ανακυκλωμένο αλουμίνιο, ενώ παράλληλα δεν περιλαμβάνει φυλλάδιο οδηγιών, προκειμένου να γίνει πιο βιώσιμη. Ακόμα και η ίδια η βαφή, είναι σχεδιασμένη ώστε να ξεβγάζεται ευκολότερα, εξοικονομώντας έτσι μεγάλες ποσότητες νερού.

Μέχρι στιγμής λοιπόν, έχουμε την ξανθιά goddess Ζέτα, την καστανή της καρδιάς μας Δανάη… και μας μένει μία κοκκινομάλλα! Όπως αντιλαμβάνεσαι το ταξίδι μας με την iNOA, τον Νικόλα Βιλλιώτη και τα αγαπημένα μας κορίτσια δεν έχει τελειώσει ακόμα, so stay tuned…