#Facts: To λευκό είναι το πιο chic nail art που μπορεί σαν κάνεις τον χειμώνα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#Facts: To λευκό είναι το πιο chic nail art που μπορεί σαν κάνεις τον χειμώνα

Όχι, τα λευκά σχέδια στα νύχια δεν είναι αποκλειστικά καλοκαιρινά και έχουμε όλες τις αποδείξεις που θα σε κάνουν να κλείσεις ραντεβού για μανικιούρ.

Το λευκό στα νύχια, είναι ένα πολύ καλοκαιρινό, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Κάνει τα χέρια να φαίνονται πιο κομψά και μαυρισμένα, και γενικά το λατρεύουμε. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι τα λευκά nail art είναι αποκλειστικά καλοκαιρινά. Το λευκό, και κυρίως τα λευκά nail art, είναι ό, τι πιο κομψό μπορείς να κάνεις τώρα που ο καιρός αλλάζει και το κρύο έρχεται και θα σου το αποδείξουμε.

Αυτά τα σχέδια στο manicure είναι «très chic» αν έχεις κοντά νύχια

Αρχικά να πούμε ότι το λευκό τεχνικά δεν είναι χρώμα, όπως και το μαύρο. Είναι αποχρώσεις. Το λευκό και το μαύρο δεν υπάρχουν στο χρωματικό πρίσμα γιατί το μαύρο είναι η απουσία του χρώματος, ενώ το λευκό είναι όλα τα χρώματα μαζί. Δεν θα σε κουράσω περισσότερο, κράτα απλά ότι το λευκό δεν είναι χρώμα, και αφού δεν είναι χρώμα δεν έχει και εποχή, αυτή είναι η σημερινή μας απόλυτα λογική… λογική.

main-qimg-e318d30c15de07d521e0b1ab4637006f-lq.jpg

Έχοντας πει όλα αυτά λοιπόν, θεωρούμε ότι το λευκό που είναι ένα πολύ κομψό κάθε εποχή του χρόνου, αλλά ιδιαίτερα τον χειμώνα που οι περισσότερες στρέφονται σε πολύ σκούρα και χειμερινά χρώματα. Σε μία θάλασσα από μπορντό και σκούρα καφέ, το λευκό είναι ό, τι πιο chic και οι δυνατότητες που σου δίνει για nail art είναι πραγματικά αμέτρητες.

Mani trends! Αυτά τα 5 μανικιούρ είναι οι μεγαλύτερες φθινοπωρινές τάσεις

https://www.instagram.com/p/CKO5Mj0Mxwn/

Έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ για να καταλήξουμε σε μόνο 10 nail art για την παρακάτω gallery, αλλά το καταφέραμε και αυτή την Κυριακή την αφιερώνουμε στο #WhiteNailArt. Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll, ανακάλυψέ τα όλα και διάλεξε ποιο θα κάνεις για το εβδομαδιαίο σου μανικιούρ. Εμείς θα τα θέλαμε όλα…